Haberler

İzmir'de 22 Kişinin Hayatını Kaybettiği Kamyon Faciasında 5 Kişi Gözaltına Alındı

Güncelleme:

İzmir'de 22 kişinin öldüğü kamyon faciasıyla ilgili, biri şoför 5 kişinin gözaltına alındığı, gözaltına alınanlardan 2'sinin Suriyeli olduğu bildirildi.

İzmir'in Menderes ilçesinde 22 düzensiz göçmenin hayatını kaybettiği kazaya ilişkin 2'si Suriye uyruklu 5 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, düzensiz göçmenleri taşıyan kamyonun Değirmençay'a devrilmesi sonucu 22 düzensiz göçmenin ölümü, 13 kişinin de yaralanmasına ilişkin yürütülen soruşturma sürüyor.

Son Dakika! İzmir'de 22 Kişinin Hayatını Kaybettiği Kamyon Faciasında 5 Kişi Gözaltına Alındı

GÖZALTINA ALINAN 5 ŞÜPHELİDEN 2'İ SURİYELİ

İzmir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kazadan yaralı kurtulan kamyonun şoförü Mustafa Yılmaz'ın ifadeleri doğrultusunda 2'si Suriye uyruklu 5 kişiyi gözaltına aldı.

Adreslerinde gözaltına alınan şüpheliler işlemleri için emniyete götürüldü. Operasyonun sürdüğü öğrenildi.

Son Dakika! İzmir'de 22 Kişinin Hayatını Kaybettiği Kamyon Faciasında 5 Kişi Gözaltına Alındı

22 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Aydın'dan İzmir yönüne giden Mustafa Yılmaz idaresindeki 09 S 0574 plakalı kamyonun Menderes ilçesinde yoldan çıkarak Değirmençay'a devrilmesi sonucu 22 düzensiz göçmen ölmüş, 13 kişi de yaralanmıştı.

ÇOCUKLARA SAHİP ÇIKILDI

Bu arada kazada yaralanan ve hastande tedavileri halen devam eden 9 çocukla ilgili hem İl Göç İdaresi hem de Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çalışma başlattı. Anne ve babaları kazada can veren çocukların yakınlarının ortaya çıkmaması durumunda 'refakatsiz çocuk' olarak değerlendirilip koruma altına alınacağı, yurtlara yerleştirileceği açıklandı. Yetkililer, yurtlarda bakımları yapılacak olan çocukların yakınlarının çıkması durumunda ise onlara teslim edileceğini ifade etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzmir DHA Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title