Haberler

Engin Altan, Akdoğan'ı At Sırtında Karşıladı

Güncelleme:

"Diriliş Ertuğrul" dizisinin Beykoz Riva'daki setini ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Akdoğan'ı, dizinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan at üstünde karşıladı.

Başbakan Yardıcımısı Yalçın Akdoğan, TRT'de yayımlanan ve büyük beğeni toplayan "Diriliş Ertuğrul" dizisinin Beykoz Riva'daki setini ziyaret etti. Akdoğan'ı dizide "Ertuğrul" karakterini canlandıran Engin Altan Düzyatan at üstünde karşıladı.

OYUNCULARLA SOHBET ETTİ

Dizide rol alan Serdar Gökhan ve Engin Altan Düzyatan'ın da bulunduğu bazı oyuncularla sohbet eden Akdoğan, daha sonra seti gezdi.

"BAŞLA" KOMUTU BAKANDAN

Dizinin yönetmeni Metin Günay'la konuşan ve bir süre yönetmen koltuğunda çekimleri izleyen Akdoğan, bir sahnede de "başla" komutu verdi.

ZİYARET, TEŞVİK VE DESTEK İÇİN

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, seti gezdikten sonra düzenlenen basın toplantısında, teşvik ve destek için seti ziyaret ettiğini söyledi.

Kocaeli'nde dün "Filinta" dizisinin setini ziyaret ettiğini hatırlatan Akdoğan, "Avrupa'nın en büyük platosu kurulmuştu. Bugün buradayız. Gerçekten gurur duyacağımız bir tablo var. Hem yapım ve set olarak hem de muhteva olarak gurur duyacağımız bir tabloya şahit olduk" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul Yalçın Akdoğan Beykoz Medya Magazin Güncel Haberler

İmamoğlu'nun Türkiye Belediyeler Birliği başkanlığını kazanması AK Parti'de krize yol açtı

İmamoğlu'nun Türkiye Belediyeler Birliği başkanlığını kazanması AK Parti'de krize yol açtı

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Bakan Şimşek duyurdu! Zorunlu Afet Sigortası geliyor

Bakan Şimşek duyurdu! Zorunlu Afet Sigortası geliyor

Bakmadan Geçme

Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım'a neden dava açtı? Acun Ilıcalı ve Aziz Yıldırım arasında ne oldu, olay ne? Kimler kurban kesebilir, kimler kesemez? Kurban kesmenin şartı nedir, kimler yükümlüdür? Kısırkaya plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Gelinlik denemek ücretli mi? Gelinlik denemek artık ücretli mi olacak? Gelinlik deneme ücreti ne kadar? Riva plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Aile Destek ödemesi bayramdan önce yatar mı? Aile Destek bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Kilyos plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Heybeliada plajı nerede, nasıl gidilir? İncekum Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Marmaris'in en iyi plajları nerede? Patmos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Patmos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Leros Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Leros Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kalimnos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kalimnos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Simi Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Simi Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sisam Adası'na (Samos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sisam Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Meis Adası'na (Kastellorizo) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Meis Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır?
Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

500

Yorumlar (17)

Koguryolu:

Adamlar Türk mü Viking mi arkadaş tiplere bak

17
11
yanıtYanıtla
IlhamıMobil-IOS:

Gerçekten süper bir dizi Emegi gecen herkesi candan tebrik ederim

23
3
yanıtYanıtla
vovodelMobil-ANDROID:

gercekten cok guzel bir dizi herkese tavsiye ederim

18
5
yanıtYanıtla
AHISKALITÜRK:

ARKADAŞ ANLAMIYORUM BU DİZİYİ BİLE ELEŞTİREN VAR ULAN MEMLEKETTE NE KDR VATAN HAİNİ VAR HEPİNİZİ ALLAHA HAVALE EDİYORUM SİZİN DEVRİNİZDE BİTECEK AZ KALDI

14
8
yanıtYanıtla
a & cMobil-ANDROID:

dirilis akp osmanlinin yeni hali dizi finansmani direk hazineden tum sulalalesi varlik icinde yasayan akpliler kime tapacaklarini sasirdilar bu servetten dolayi osmanliya minnetlerini boyle gosteriyorlar insallah tez zamanda tarumar olurlar.

7
14
yanıtYanıtla
gariban:

yeni bir dizimi var akil insanlardan sonra filim insanlar pesindemisiniz akil insanlar tutmadi herhalde

8
13
yanıtYanıtla
ATALARIMIZ:

ON NUMARA DİZİ DEDİĞİN BÖYLE OLUR. . .

14
4
yanıtYanıtla
egg5Mobil-ANDROID:

aynen gariban kardesim bunlarda film bitmez

12
6
yanıtYanıtla
Yok artikmobilWeb@haberler.com:

Aman engin bey koca bakani nasil at ustunde karsilarsin egosunu ayaklar altina almisin senide iceri almasinlar aman deyim

7
9
yanıtYanıtla
nezemberMobil-ANDROID:

hayatimda izledigim en iyi turk dizisi olmaya adayy , cok profosyonel bir dizi

11
4
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title