Haberler

Emniyet Müdürüne Rekor Ceza Talebi!

Güncelleme:

Eski Emniyet Müdürü'ne yolsuzluk soruşturmasında şok ceza talebi!

"İhaleye fesat karıştırma" iddialarına ilişkin soruşturmada, Ankara Emniyet eski Müdürü Orhan Özdemir'in de aralarında bulunduğu 78 kişi hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi "İhaleye fesat karıştırma" iddialarına ilişkin soruşturmada, Ankara Emniyet eski Müdürü Orhan Özdemir'in de aralarında bulunduğu 78 kişi hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi. Özdemir için 292 yıl hapsi istendi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Kayseri'deki "ihaleye fesat karıştırma' iddialarına ilişkin soruşturmada, Ankara Emniyet eski Müdürü Orhan Özdemir'in de aralarında bulunduğu 78 kişi hakkında iddianame hazırladı. Terör ve organize suçlara ilişkin soruşturmalara bakmakla görevli Cumhuriyet Savcısı Cemil Tuğtekin tarafından hazırlanan iddianamede, söz konusu kişilerin, "İhaleye fesat karıştırmak', "Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek' ile "Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olmak' gibi suçlardan cezalandırılmaları talep edildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, Kayseri'deki "ihaleye fesat karıştırma" iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında, geçmişte Ankara ve Kayseri'de İl Emniyet Müdürlüğü yapan Orhan Özdemir'in de arasında bulunduğu 78 kişi hakkında hazırladığı iddianame, Ankara 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. İddianamede, Orhan Özdemir hakkında 292 yıl 6 aya kadar hapis cezası talebinde bulunuldu.

Özdemir'in de aralarında bulunduğu 78 kişinin yargılanmasına, önümüzdeki günlerde Ankara 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlanacak. - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Politika Güncel Haberler

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Saadet ve Gelecek Partileri 'Abdullah Gül' iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

Saadet ve Gelecek Partileri "Abdullah Gül" iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

Erdoğan'dan Cumhur İttifakı mesajı: Fitne kazanı kaynatanların oyununa gelmeyeceğiz

Erdoğan'dan Cumhur İttifakı mesajı: Fitne kazanı kaynatanların oyununa gelmeyeceğiz

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title