Haberler

Dha Dış Haber ? Bulunan Ceset Ren Kahramanı Ali Kurt'a Ait Değil

Almanya'nın Köln kentinde, 15 Mart tarihinde iki kız çocuğunu kurtardıktan sonra Ren nehrinde kaybolan Ali Kurt'un bulunması için gösterilen tüm çabalar sonuçsuz kaldı.

Almanya'nın Köln kentinde, 15 Mart tarihinde iki kız çocuğunu kurtardıktan sonra Ren nehrinde kaybolan Ali Kurt'un bulunması için gösterilen tüm çabalar sonuçsuz kaldı. Ali Kurt'un nehre girdiği yerden birkaç kilometre ileride bulunan bir cesedin ise Ali Kurt'a ait olmadığı açıklandı. Köln polisi, itfaiye ekipleri tarafından bulunan cesedin evsiz bir kişi olduğunu bildirdi. Sorunları nedeniyle sokakta yaşayan bu kişinin akrabalarına veda mektubu bıraktıktan sonra intihar ettiği öğrenildi.

SEMBOLİK BİR MEZAR TAŞI OLABİLİR

Öte yandan Ali Kurt'un nehre girdiği yere her gün çok sayıda kişi gelerek oradaki ağacın altına çiçekler bırakıp mumlar yakıyor. Aile yakınları son olarak hafta sonu 30 ekiple, 60 noktada Ali Kurt'u aradı. Sevenleri Ali Kurt'u nehir kenarından yürüyerek ararken, arama- kurtarma ekipleri nehirde çalışma yaptı. Ali Kurt için, 'Ren Kahramanı Ali Kurt'u arıyoruz, bize yardım edin' yazılı tişörtler de bastırıldı. Ali Kurt'un yaşamından ümidini kesen ailesi en azından cesedinin bulunmasını bekliyor. Üç çocuk babası Ali Kurt'un bir süre daha bulunamaması halinde Kurt ailesi sembolik bir mezar taşı yaptırmayı da planlıyor.

ALİ KURT NASIL KAYBOLDU

Ali Kurt, 15 Mart tarihinde Köln'deki evinde çocuklarıyla otururken Ren nehrinden gelen sesleri duydu. Pencereden baktığında 6 ve 10 yaşlarında iki kız çocuğunun nehre düştüğünü gördü. Çocuklarına, 'Nehre çocuklar düşmüş, onları kurtarmaya gidiyorum, hemen geleceğim' diyerek dışarıya koştu. Ayakkabılarını çıkartarak hiç tereddüt etmeden nehre atladı. İki çocuğu kurtarmayı başardı. Ancak kendisi nehirden çıkamadı. İki kez suya battıktan sonra nehrin sularında kayboldu. Ali Kurt'un kurtardığı çocuklardan 6 yaşındaki Claudette hastanede yaşamını yitirdi. Ali Kurt ise o günden beri yapılan tüm aramalara rağmen bulunamıyor.

Dosya adı Ali Kurt Hala Arama (Köln kutusu)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Kurt Almanya Köln Dha Politika Güncel Haberler

Canlı anlatım! Şampiyonluk maçının ilk yarısında tek gol var

Canlı anlatım! Şampiyonluk maçının ilk yarısında tek gol var

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Bakmadan Geçme

GALATASARAY KİM GOL ATTI? Galatasaray Konyaspor MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? CANLI SKOR FENERBAHÇE KİM GOL ATTI? Fenerbahçe İstanbulspor maçında fark açılıyor! Kim gol attı, MAÇ KAÇ KAÇ? KADIKÖY'DE İLK DÜDÜK ÇALDI! #9917 Fenerbahçe İstanbulspor maçı kaç kaç, kim gol attı? SANİYE SANİYE CANLI ANLATIM! ŞAMPİYONLUK MAÇI BAŞLADI! #129349 Galatasaray Konyaspor maç kaç kaç, kim gol attı? CANLI ANLATIM! #9917 TRABZONSPOR ANKARAGÜCÜ CANLI HD İZLE! Trabzonspor Ankaragücü maçı hangi kanalda, İLK 11'LER AÇIKLANDI! #9917 FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI CANLI HD İZLE! Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda, ilk 11'ler kim? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI NE ZAMAN? #129349 Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması olacak mı, nerede olacak? #9917 GALATASARAY - KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE! #129349 Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray - Konyaspor maçı FULL HD İZLE! #9917 GALATASARAY İLK 11'LER! Konyaspor ile karşılaşmada Galatasaray'ın ilk 11'leri kim? Erbaaspor Muşspor maçı CANLI izle! (HD) 26 Mayıs Erbaaspor Muşspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Erbaaspor - Muşspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Erbaaspor - Muşspor maçı nereden izlenir? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi hangi tarihte, ayın kaçında ödenecek 2024? Popeyes boykot mu? Popeyes İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Popeyes Türk malı mı, sahibi kim? Bugün Fenerbahçe'nin maçı var mı? Bugün hangi Fenerbahçe maçı var, hangi kanalda? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı nereden izlenir?
Canlı anlatım! Kadıköy'de gol yağmuru var

Canlı anlatım! Kadıköy'de gol yağmuru var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title