Haberler

Çavuşoğlu: Batı Trakya ve Balkanlı Vatandaşlarımız da 15 Temmuzda Havalimanındaydı (2)

BAŞBAKAN HAKAN ÇAVUŞOLU İNEGÖL'DEBaşbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, İnegöl Belediyesi tarafından yıkılan eski hal binasının yerine yaptırılan Kurşunlu Mahallesi Ürün Toplama Merkezi'nin açılışına katıldı.

BAŞBAKAN HAKAN ÇAVUŞOLU İNEGÖL'DE

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, İnegöl Belediyesi tarafından yıkılan eski hal binasının yerine yaptırılan Kurşunlu Mahallesi Ürün Toplama Merkezi'nin açılışına katıldı. Törende konuşan Çavuşoğlu, "Bizim kadrolarımız yola çıktığı zaman bir takım vaatlerde bulunurlar. Bunların en temellerinden biride insanı yaşat ki devlet yaşasın prensibiydi. Devlet ve milletin kaynaşması, huzur ve refahın artması en önemli yol haritalarından bazıları olur. Şükürler olsun ki birçok şeyi başarmanın huzur ve gururunu yaşıyoruz. Bu ülkenin insanları her şeyin en güzeline layık. Bu millet gerçektene bu ülkeyi kalkındırmak için donanıma ve yüreğe sahip." dedi. Çavuşoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü;

"Belediyecilik esasen kaldırım taşı çıkarır dizer, çöp toplar. Klasik belediyecilik olarak bunları gördük. Bugün geldiğimiz noktaya baktığımızda belediyeciliğin, o ilçenin ya da şehrinin şehr-ül emini olan belediye başkanlarının çöp toplamakla mahir olmadığını bütün yaşamlarını kolaylaştıracak hizmetlerin altına imza attığını görüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın esasen siyaseti belediye başkanlığıdır. 1993 yılına Ümraniye'de bir çöplük patlamıştı ve 12 kardeşimizin cesedine ulaşılamadı. Bu millet yıllarca hak ettiği hizmetleri göremedi. Sizi zenginleştirmek ve refah için ürün üretmeniz için her şeyi yapacağız. Günün ilerleyen saatlerinde ben bu ürün toplama merkezimizin sizlere ve halkımıza hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Güzel şeyler olacak, Bursa'mızı için de Türkiye içinde. Bakmayın siz bu gün Türkiye'nin ayaklarına pranga vurmaya çalışanlara onların derdi Türkiye'nin uçuşa kalmak üzere olan ayaklarını bir an evvel yere indirmek. Başaramayacaklar. 15 Temmuzda hain girişimde bu millet vatanı için milleti için kendisine öncü olan liderinin arkasından koşmaya devam edecek bu ülkeyi kalkındıracak."

Başbakan Yardımcısı  Hakan Çavuşoğlu yeni açılan Kurşunlu Ürün Toplama Merkezini gezdikten sonra vatandaşlar ile birlikte pilav ve ayran ikramından yedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hakan Çavuşoğlu Kurşunlu Türkiye İnegöl Politika Güncel Haberler

Devlet Bahçeli: Asgari ücretin artırılmasına yönelik teklif gelirse gerekli katkıları sağlarız

Devlet Bahçeli: Asgari ücretin artırılmasına yönelik teklif gelirse gerekli katkıları sağlarız

Fahiş fiyatlar tepki çekmişti! Elazığ'da deprem köy konutları için yapılan iki ihale iptal edildi

Fahiş fiyatlar tepki çekmişti! Elazığ'da deprem köy konutları için yapılan iki ihale iptal edildi

BDDK, Marin Yatırım Bankası, Aytemiz Yatırım Bankası ve Adil Katılım Bankası'na faaliyet izni verdi

BDDK, Marin Yatırım Bankası, Aytemiz Yatırım Bankası ve Adil Katılım Bankası'na faaliyet izni verdi

Bakmadan Geçme

Anadolu parsı nesli neden tükendi? Türkiye'de Anadolu parsı var mı? Jon Bon Jovi'nin oğluyla evlenen Millie Bobby Brown kimdir? Kaç yaşında, nereli? 2024 deprem konutları ne zaman teslim edilecek? Deprem konutlarının ne kadarı teslim edildi? Fatih Karagümrük Samsunspor maçı CANLI izle! (HD) 25 Mayıs Fatih Karagümrük Samsunspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray başkanı kim oldu? Galatasaray başkanlık seçimi bitti mi, kim kazandı? Başkan Süheyl Batum, Dursun Özbek mi oldu? İnci Taneleri hangi kanalda? İnci Taneleri dizisi ne zaman, nerede yayınlanıyor? İnci Taneleri hangi gün yayınlanıyor? Whatsapp çöktü mü? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 25 Mayıs Cumartesi Whatsapp sorunları! FA Cup Finali hangi kanalda? FA Cup Manchester City - Manchester United maçı nereden izlenir? Bridgerton 3. sezon 2. kısım ne zaman? Bridgerton 3. sezon 2. kısım hangi tarihte yayınlanacak? Trendyol Express Pazar günü çalışıyor mu? Trendyol Express Pazar günü dağıtım yapıyor mu, açık mı 2024? Pril boykot mu? Pril İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Pril Türk malı mı, sahibi kim? Aras Kargo Cumartesi çalışıyor mu? Aras Kargo Cumartesi günü dağıtım yapıyor mu, kargo kabul ediyor mu 2024? Elazığspor - Orduspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Elazığspor - Orduspor maçı nereden izlenir? Bingo boykot mu? Bingo İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Bingo Türk malı mı, sahibi kim? Osman Beşel olayı ne? Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel neden darp edildi?
Ağırlaştırılmış müebbetle yargılanacağını öğrenince cezaevinde intihar etti

Ağırlaştırılmış müebbetle yargılanacağını öğrenince cezaevinde intihar etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title