Haberler

Buket Aydın, Nihat Doğan'a Canlı Yayında Ayar Verdi: Daha Fazlasını Biliyoruz

Güncelleme:

11 ve 17 yaşında iki kız çocuğunu alıkoyma iddiasıyla ifadesi alınan Nihat Doğan'ın hedef aldığı Kanal D Ana Haber sunucusu Buket Aydın, tüm Türkiye'nin önünde "Daha fazlasını biliyoruz. Doğruları söyle" dedi.

Türkücü Nihat Doğan, 11 ve 17 yaşında iki kız çocuğunu alıkoyma iddiasıyla önceki gün gözaltına alınıp, ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı.

NİHAT DOĞAN KABUL ETMEDİ

Olay ilk olarak Kanal D Ana Haber'de gündeme geldi. Çocukların anne ve babası da yaptıkları açıklama ile ünlü türkücüye yönelik suçlayıcı ifadeler kullandı. Nihat Doğan ise gerek sosyal medyadan gerekse program yaptığı televizyon kanalından iddiaları kesin bir dille yalanlayarak olayı gündeme getiren Kanal D Haber ekinine yönelik sert ifadeler kullandı.

"OLAYIN ÇOK DAHA FAZLASINI BİLİYORUZ"

Nihat Doğan'ın açıklamalarına Kanal D Ana Haber sunucusu Buket Aydın cevap verdi. Olayın çok daha fazlasını bildiklerini ve Nihat Doğan'a doğru açıklamalar yapması çağrısında bulunan Aydın, şu ifadeleri kullandı: "Kanal D Haber ve Kanal D ailesi hakkında birtakım iddialarda bulunmuş. Bizim hiçbir kurum ve kişi ile husumetimiz olmadığı gibi kendisiyle de bir husumetimiz yok. Dün kendisine cevap hakkıyla ilgili kapımızın açık olduğunu söyledik. Ancak kabul etmedi. Kendisinden bir ricamız var. Bu üzücü iddialar hakkında daha doğru açıklamalar yapması kendisi için daha iyi olacaktır. Bu arada bir detay daha... Bu olayın çok daha fazlasını biliyoruz. Ancak aile ve kızlar için en steril haliyle aktarmaya çalışıyoruz. Bence Nihat Doğan da bunu biliyordur."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Buket Aydın Nihat Doğan Kanal D Aydın Magazin Güncel Haberler

Mersin'de katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 40 kişi yaralandı

Mersin'de katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 40 kişi yaralandı

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

Icardi'den Fenerbahçe'ye olay sözler: Bakalım Kadıköy'de şimdi nasıl kutlama yapıyorlar

Icardi'den Fenerbahçe'ye olay sözler: Bakalım Kadıköy'de şimdi nasıl kutlama yapıyorlar

Bakmadan Geçme

GALATASARAY KAÇ PUANLA ŞAMPİYON OLDU? Galatasaray'ı şampiyon yapan puan kaç? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYON OLDU MU 2024? Galatasaray kaçıncı kez şampiyon oldu? SÜPER LİG'DE HANGİ TAKIM KÜME DÜŞTÜ? #9917 Süper Lig'e veda eden son takım hangisi? GALATASARAY ŞAMPİYON MU? #127942 Galatasaray kaç puanla şampiyon oldu? Galatasaray'ın kaçıncı şampiyonluğu? MERSİN'DEKİ KAZADA KAÇ KİŞİ ÖLDÜ? Mersin'deki zincirleme kaza nerede gerçekleşti? MERSİN'DE KAZA MI OLDU? Mersin'deki trafik kazasında kaç kişi öldü, olay ne? KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE! #9917 Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı skor! MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? GALATASARAY KİM GOL ATTI? Galatasaray Konyaspor MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? CANLI SKOR FENERBAHÇE KİM GOL ATTI? Fenerbahçe İstanbulspor maçında fark açılıyor! Kim gol attı, MAÇ KAÇ KAÇ? KADIKÖY'DE İLK DÜDÜK ÇALDI! #9917 Fenerbahçe İstanbulspor maçı kaç kaç, kim gol attı? SANİYE SANİYE CANLI ANLATIM! ŞAMPİYONLUK MAÇI BAŞLADI! #129349 Galatasaray Konyaspor maç kaç kaç, kim gol attı? CANLI ANLATIM! #9917 TRABZONSPOR ANKARAGÜCÜ CANLI HD İZLE! Trabzonspor Ankaragücü maçı hangi kanalda, İLK 11'LER AÇIKLANDI! #9917 FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI CANLI HD İZLE! Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda, ilk 11'ler kim? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI NE ZAMAN? #129349 Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması olacak mı, nerede olacak? #9917 GALATASARAY - KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE! #129349 Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray - Konyaspor maçı FULL HD İZLE! #9917
Süper Lig'e veda eden son takım Ankaragücü oldu

Süper Lig'e veda eden son takım Ankaragücü oldu

500

Yorumlar (126)

NİHAT DOGAN DEGERLİ KİŞİLİKLİ BİR İNSAND:

İBRAHİM NİHAT DOGAN KİŞİLİKLİ VE ADAM GİBİ BİR ADAMDIR İFTİRA ATMASI NE KADAR KOLAY AYIPTIR

2
35
yanıtYanıtla
deyvani10:

ben nihat doğanı günahım kadar sevmem. ama kanal d nin yaptığı ne haberciliğe nede hiçbişeye sığmaz resmen linç girişimi yapıyor.

26
11
yanıtYanıtla
BELEK:

bu lavuktan herşey beklenir

21
13
yanıtYanıtla
doğrucu davut:

hakartte suçtur yalnız

yanıt19
yanıt1
faaaaaa:

ölsede kurtulsak

26
5
yanıtYanıtla
inandırıcı değil:

Kızların babası gereksiz gündem yaratıyor muaazzam bir karalama kampanyası. . Ne koparabilirsem. .

22
9
yanıtYanıtla
yazıktır..:

Aklı vijdanı olan zaten inanmaz. . Kanal D ye rağmen. . .

yanıt5
yanıt3
Soner.S:

Kız babası değilsen anlamazsın. Babanın yerine kendini koymaya çalış!

yanıt4
yanıt1
nihoto:

olay kesin gerçekte Nihat baya ödeme yapmış anlaşılan.

yanıt0
yanıt0
işiniz gücünüz:

işiniz gücünüz çamur atmak. bu adam öyle birşey yapmış olsaydı bildikleriniz de olsaydı rezil ederdiniz adamı şimdiye kadar

12
18
yanıtYanıtla
Tüm 126 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title