Haberler

11 Ocak'ta Hava Nasıl Olacak? İşte İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa'nın Hava Durumu

Güncelleme:

Bugün hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa'da hava nasıl olacak?

İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? Peki bugün hava nasıl olacak? İstanbul'da okullar tatil edildi mi? İşte İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa'nın Hava Durumu...

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI YAPILDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yapmış olduğu açıklamaya göre İstanbul, Kocaeli, Yalova, Bursa ve Çanakkale, Antalya, İzmir, Bursa, Aydın, Muğla, Balıkesir'de kuvvetli sağanak yağış ihtimali yüksek. Meteoroloji olumsuz hava koşullarından dolayı yaşanabilecek sel, su baskını, fırtına ve ulaşımda tedbirli olunması için vatandaşları uyardı.

İSTANBUL HAVA DURUMU

İstanbul'da çok bulutlu bir hava hakim. İstanbul'da dün başlayan sağanak yağış bugün de etkisini gösteriyor. Yağışların akşam saatlerinde kuvvetlenmesi bekleniyor. İstanbul'da bugün hava sıcaklığı 12°C.

ANKARA HAVA DURUMU

Ankara'da parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava hakim. Sabah saatlerinde ise pus ve sis yaşanabilir. Ankara'da gece saatlerinden sonra yağmur bekleniyor. Hava sıcaklığı ise 5°C.

İZMİR HAVA DURUMU

Parçalı ve çok bulutlu gözüken İzmir'de aralıklarla sağanak ve gök gürültülü yağış var. Sabah saatlerinde kuvvetli yağış beklenen İzmir'de bugünkü hava sıcaklığı 15°C.

BURSA HAVA DURUMU

Çok bulutlu ve aralıklarla kar yağışlı geçen. Bursa'da lodos bekleniyor. Hava sıcaklığı ise 12°C.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Ankara İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title