Haberler

"Baltalı Tecavüz" Şüphelisi Yakalandı

Silivri'de silah tehditi ile kaçırıp bir konteynıra kapattığı eski eşi D.A.'nın saçını baltayla kestikten sonra döverek tecavüz ettiği ileri sürülen Metin E.(38) gözaltına alındı.

Silivri'de silah tehditi ile kaçırıp bir konteynıra kapattığı eski eşi D.A.'nın saçını baltayla kestikten sonra döverek tecavüz ettiği ileri sürülen Metin E.(38) gözaltına alındı. Suçlamaları kabul etmeyen Metin E. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 22 Şubat 2013 tarihinde yaralı bir halde getirilen D.A. ilk tedavisinin ardından polise ifade verdi. D.A. ifadesinde, "8 yıl önce boşandığımız iki çocuğumun babası Metin E. sabah işe gideceğim sırada yolumu kesti. Bir otomobile bindirerek Silivri'de bir konteynıra götürdü. Burada baltayla bana işkence yaptı. Baltayla saçımı da kesti. Bana tecavüz etti. Ardından beni tekrar otomobile bindirip evimin yakınına bıraktı. Beni bu halde gören komşular buraya getirdi." Dedi.

Bunun üzerine Gasp Büro Amirliği'nce çalışma başlatıldı. Suçlanan Metin E.'nin 2005 yılında bir gasp çetesi operasyonu sırasında gözaltına alındığı ve 7 yıl cezaevinde yattıktan sonra 5 ay önce cezaevinden tahliye edildiği tespit edildi. Metin E.'yi dün akşam Bağcılar'daki bir akrabasının evinde yakalayarak gözaltına aldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilerek sorgulaması yapılan Metin E. suçlamaları kabul etmedi. Şüpheli eski eşiyle sadece ilişki yaşadıklarını söyleği öğrenildi. Polisteki işlemlerinin ardından Silivri adliyesine sevk edilen Metin E. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AA(CT) - İstanbul / Beşiktas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bağcılar Silivri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title