Haberler

Avrupa Atlı Okçuluk Şampiyonası Sona Erdi

Güncelleme:

Uşak Belediyesi önderliğinde gerçekleşen Avrupa Atlı Okçuluk Şampiyonası üçüncü günün ardından düzenlenen madalya töreni ile son buldu.

Son günün de büyük mücadelenin sergilendiği Avrupa Atlı Okçuluk Şampiyonası'na vatandaşlar yoğun bir ilgi gösterdi. Sabahın erken saatlerinde başlayan yarışmalara katılanlar tarafından uzun süre alkış aldı. Turnuvanın kent için olumlu geri dönüşler sağlayacağına işaret eden Belediye Başkanı Ali Erdoğan bu şekilde yapılacak turnuvalar ile Uşak'ın adının daha çok duyulacağını kaydetti. Kente yerli ve yancı birçok sporcu ve misafirin geldiğini hatırlatan Belediye Başkanı Erdoğan, " İlimizde bu şampiyonayı yapma kararı almamızın ardından birçok sporcu ve misafir ilimize daha önceden geldi. Bizde bu fırsatı iyi değerlendirerek ilimizin bütün değerlerini tanıtma adına kazanım sağladık. Sporcularımız ilimizde kaldığı süre içinde ilimizin tüm güzellikleri ile iç içe yaşadılar. İnanıyoruz ki bunun geri dönüşleri güzel olacak" dedi. Uşak'ın artık büyük organizasyonlar ile anıldığını da bildiren Başkan Erdoğan, bu durumun Uşak'ın geleceğinde önemli etki edeceğini iletti. Belediyenin projelerinin büyük organizasyonların kente gelmesinde de rol aldığını hatırlatan Başkan Erdoğan, " Belediyemiz projelere imza atarken her anlamda kentimizin uzun vadede kazanmasını arzu etmektedir. Bu nedenle başarılı işler çıkarmaktayız. Projelerimiz sadece kentimizde yaşayan vatandaşlarımızın değil, şehir dışında yaşayan insanların da dikkatini çekiyor. Bu durum da bu şekilde büyük organizasyonların ilimizde yapılmasına neden oluyor" ifadesini kullandı. Başkan Erdoğan kentte büyük organizasyonların devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Atlı sporlar kentte seviliyor

Atlı sporların kentin genlerinde olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Ali Erdoğan, " İlimizde atlı sporlar ve cirit her kesim tarafından yoğun bir ilgi görmektedir. Bu konuda yapılan en küçük etkinlik bile binlerce vatandaşımızın gitmesine neden olmaktadır. Hal böyle iken bizde böyle büyük bir fırsatın ilimizde olmasını istedik. Bu organizasyonla hem atlı spor seven kentimizin izlemesini, hem de ciridimizin tanınmasını hedefledik. Bu nedenler ile ilimizde büyük bir organizasyonu gerçekleştirdik. Organizasyonumuza 17 ülkeden 49 sporcunun yanı sıra sinema sanatçısı Cemal Hünal da katıldı. Bu bağlamda bizde tanıtım için vazgeçilmez bir fırsatı değerlendirmiş olduk. İlimizde büyük bir organizasyonun yapılmasında şüphesiz belediyemizin büyük projelerinin katkısı da göz ardı edilemez. Avrupa Atlı Okçuluk Şampiyonası'nda Atlı Spor Ve Rehabilitasyon Merkezimizin katkısı ve varlığı öcü bir rol oynamıştır. İlimizde 3 gün süren etkinlikler vatandaşlarımız tarafından yoğun bir ilgi ile karşılanması ile beraber gelen ziyaretçiler açısından da olumlu geçmiştir. Ayrıca ciridimizde ilimizde en iyi şekilde tanıtılarak uluslar arası platformda kendini gösterme imkanına kavuşmuştur. Biz belediye olarak bu tür etkinliklerde söz sahibi olacağız. İlimiz büyük organizasyonlar ile ismini duyurmaya devam edecek" dedi.

Diğer yandan 3 gün süren Avrupa Atlı Okçuluk Şampiyonası sonuçları ise şu şekilde oldu.

Şampiyonanın ilk 2 gününde düzenlenen Polonya parkurunda Güney Afrika'dan Draniel Grifin birinci, Polonya'dan Wojtek Osiecki ikinci, yine Polonya'dan Bartoz Ligotcgi üçüncü oldu. Kore parkurunda Macaristan'dan Mateus Rushak birinci, Polonya'dan Wojtek Osiecki ikinci, Güney Kore'den Park Bo Nam üçüncülüğü elde etti. Macar parkurunda ise Polonya'dan Michal Piasek birinci, Fransa'dan Thierry Descamps ikinci, Macaristan'dan Mateus Rushak üçüncü oldu.

Osmanlı parkurlarında ise Ürdün'den Hüssam Feyyad birinciliği elde etti. Ürdün'den bir diğer sporcu Ali Felah Kassab'ın ikinci olduğu parkurda, Finlandiya'dan Teor Ulvinen de üçüncülüğü kazandı.

Parkurlarda elde ettiği puanlarla Macaristan'dan Rushak, 2013 Avrupa Atlı Okçuluk Şampiyonu ünvanını elde etti.

Sporculara madalyalarını Belediye Başkanı Ali Erdoğan'ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Tuncay Yılmaz ve Işıl Akgün, Uşak Belediyesi Özel Kalem Müdürü Tuncay Akbulut, Uşak Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdüür Mehmet Erçetin ve Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler MÜdüür Mustafa Kozak verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ali Erdoğan Polonya Uşak Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? #128204 LGS yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı?
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title