Haberler

AB Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır Açıklaması

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Türkiye Cumhuriyeti hükümetlerinin, ülke ve millet için ne gerekiyorsa onun gereğini yerine getirdiğini belirterek, "Türk milleti de bayrağı, ülkesi uğruna en büyük mertebe olan şehadet mertebesine ulaşmakta en ufak bir tereddüt göstermez. Son dönemde bu gerçeğin tekrar ortaya çıkması, Türkiye ile ilgili planları olanların oyunlarını bozmuştur" dedi.

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Türkiye Cumhuriyeti hükümetlerinin, ülke ve millet için ne gerekiyorsa onun gereğini yerine getirdiğini belirterek, "Türk milleti de bayrağı, ülkesi uğruna en büyük mertebe olan şehadet mertebesine ulaşmakta en ufak bir tereddüt göstermez. Son dönemde bu gerçeğin tekrar ortaya çıkması, Türkiye ile ilgili planları olanların oyunlarını bozmuştur" dedi.

Bozkır, Bayrampaşa Belediyesi'nin ilçedeki okullara boya dağıtımı amacıyla düzenlenen törendeki konuşmasında, belediyecilik anlayışının yeniliklerle dolu olması gerektiğini ifade ederek, belediyenin 22 bin kilogram boyayı okullara gönderdiğini kaydetti.

Gündemdeki konulara da değinen Bozkır, hükümet kurma çalışmaları sırasında, "terör ortamının mümkün hale geldiğini düşünen kesimler"in güçlü bir şekilde cevaplarını aldığını söyledi.

Bozkır, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Hükümetler, Türkiye Cumhuriyeti hükümetidir. 1 gün, 1 hafta, 1 saat dahi kalacak olsalar bu ülke için, bu millet için ne gerekiyorsa Türkiye Cumhuriyeti hükümetleri bunun gereğini yerine getirir. Türk milleti de bayrağı, ülkesi uğruna en büyük mertebe olan şehadet mertebesine ulaşmakta en ufak bir tereddüt göstermez. Son dönemde bu gerçeğin tekrar ortaya çıkması, Türkiye ile ilgili planları olanların oyunlarını bozmuştur ve onlar, Türkiye Cumhuriyeti'nin ne kadar güçlü olduğu ve ilelebet payidar kalacağı konusunda da yeniden bir ders almış bulunmaktadır."

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner de belediyenin bütçesinden milli eğitime ayrılan payı, tamamen eğitime verdiklerini dile getirdi.

İlçede okulların neredeyse tamamının depreme dayanıklı hale getirildiğini anlatan Aydıner, yeni okulları da ilçeye kazandırdıklarını ekledi.

Konuşmaların ardından toplu fotoğraf çektirildi.

Öte yandan, AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Bayrampaşa'daki programının ardından İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok'a taziye ziyaretinde bulundu.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Avrupa Birliği Volkan Bozkır Egemen Bağış Bayrampaşa Politika Güncel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title