Haberler

Genel Seçime Doğru

CHP Kars Milletvekili adayı Selami Yiğit, seçim çalışmaları kapsamında Sarıkamış ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP Kars Milletvekili adayı Selami Yiğit, seçim çalışmaları kapsamında Sarıkamış ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

İlçe merkezinde esnaf ziyareti gerçekleştiren Yiğit, vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti.

Daha sonra CHP Sarıkamış İlçe Başkanlığı'nda partililerle toplantı yapan Yiğit, 1 Kasım seçimleriyle ülkeye, barışın, huzurun ve kardeşliğin yerleşmesi için CHP olarak ellerinden gelen bütün gayreti göstereceklerini söyledi.

Parti olarak, işçinin, emekçinin, dar gelirli vatandaşların, köylülerin, çiftçilerin, işsiz gençlerin sorunlarını çözmek için çok ciddi projeler hazırladıklarını ifade eden Yiğit, şöyle konuştu:

"Bende bir taraftan bölgemize yönelik çeşitli projeler hazırladım. Şehitler diyarı ve turizm cenneti güzel ilçemiz Sarıkamış'ın kış turizmine yönelik ulusal ve uluslararası sportif faaliyetlerin yapılacağı tesisler, konaklama ve istihdam ağırlıklı projeleri mutlaka hayata geçireceğiz. Seçimlerde inşallah tek başımıza iktidar olacağız. Eğer tek başımıza değil de koalisyon hükümeti ile iktidara gelsek bile ben buradan söz veriyorum, bu projelerin bir bir yapıldığını göreceksiniz."

Kaynak: AA / Yerel

Selami Yiğit Sarıkamış Kars Yerel Haberler

title