Haberler

Gediz Belediye Başkanı Saraoğlu, Seçmenleriyle Üçüncü Zaferini Kutladı

30 Mart’ta Yerel Seçimlerinde belediye başkanlığını Ak Parti’den üçüncü kez kazanan Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, tüm seçmenleriyle birlikte belediye önünde zafer kutlaması yaptı.

30 Mart'ta Yerel Seçimlerinde belediye başkanlığını Ak Parti'den üçüncü kez kazanan Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, tüm seçmenleriyle birlikte belediye önünde zafer kutlaması yaptı.

Mehter takımı gösterileri eşliğinde yapılan kutlamada Ak Parti Gediz İlçe Başkanı Eflatun Coşar, Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu ve Kütahya Milletvekili Soner Aksoy partililere halka hitaben birer konuşma yaptılar.

Ak Parti Gediz İlçe Başkanı Eflatun Coşar, yaptığı konuşmasında, "2002 yılından bu yana bu teşkilat içerisinde birçok değişik görevlerde bulundum. Üç dönemdir de başkanlık görevini yürütüyorum. Katıldığımız onca seçimlerde bizlere desteğini gösteren halkımıza ve yönetime, gençlik ve kadın kollarına teşekkür ediyorum. Bu seçimler adeta İstiklal Savaşı gibidir. Herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu da, üst üste üçüncü defa girdiği 30 Mart Yerel Seçimlerinden zaferle çıktığını ve Gediz'de kırılması zor bir rekora imza attığını söyledi.

İki dönem boyu yaptığı belediye başkanlığı sırasında yarım kalan projelerin kesintisiz bir şekilde devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, konuşmasına şöyle devam etti.

"Kıymetli hemşerilerim hepiniz hoş geldiniz. Bu bizim üçüncü dönemimizdir. Siyaset uzun soluklu bir iştir. Bu memlekete hizmet etmiş herkese teşekkür ediyorum. Onların hakkı ödenmez. Burada bize düşen çalışmak ve daha fazla gayret göstererek önümüzdeki süreçte de dualarınızla proje ve hizmetlerimizi sizlerle kesintisiz şekilde sürdürmektir. Gediz layık olduğu yere varacaktır. Gediz olarak bu seçimi hep birlikte kazandık, hep birlikte başardık. Bu dönemde de desteklerinizle Gediz'i daha güzel günlere taşımaya çalışacağız. Bu bir başlangıçtır. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Ak Parti Kütahya Milletvekili Soner Aksoy ise konuşmasında, "değerli kardeşlerim hepinizi yürekten en içten duygularımla selamlıyorum. Ben bu dava peşinde yılları harcamış biri olarak bugünü görmenin mutluluğu içindeyim. Bu bir İstiklal savaşıydı ve sizlerin desteğiyle bu savası zaferle kazandık. Bu halk bizimle olduğu sürece biz daha nice savaşlardan zaferle çıkarız. Biz sadece demokrasi, sadece hak ve sadece adalet ve güçlü bir Türkiye istiyoruz. İçeriden ve dışarıdan hançerlenmemize rağmen çok şükür halkımızın iradesiyle dimdik ayaktayız. Gelecek Türkiye için daha güzel olacaktır" dedi.

Konuşmaların ardından Gediz Belediye Mehter Takımı eşliğinde seçimi kazanma sevinci yaşandı. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmed Ali Saraoğlu Ak Parti Kütahya Gediz Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır?
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title