Haberler

Gazü'de "Biyolojide Uygulamalar" Konulu Seminer Düzenlendi

Gaziantep Üniversitesi (Gazü) ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü İşbirliğiyle, Biyoloji Öğretmenlerine Yönelik Olarak, "Biyolojide Uygulamalar" Konulu Seminer Düzenlendi.

Gaziantep Üniversitesi (GAZÜ) ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle, biyoloji öğretmenlerine yönelik olarak, "Biyolojide Uygulamalar" konulu seminer düzenlendi.

Biyoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Erdihan Tunç, seminerde katılımcılara hem teorik hem de uygulamalı eğitim verildiğini ifade etti. Tunç, gerçekleştirilen seminerle hem öğretmenlerin kendi aralarındaki iletişimin güçlendiğini, hem de Gaziantep Üniversitesi ile halk arasında bir köprü görevi gördüklerini söyledi. Tunç, "Lise öğretmenlerimizin isteği üzerine bu semineri gerçekleştirdik. Seminer sayesinde öğretmenlerimizin öğrencilerine daha yeni, daha teknolojik bilgiler vermesine katkıda bulunacağız. Ayrıca hem öğrencilerin hem de öğretmenlerin üniversitemizle olan ilişkileri daha fazla güçlenecektir. İlimizde bulunan 120 biyoloji öğretmeninden 113'ünün üniversitemizde düzenlenen eğitim seminerine katılması oldukça önemlidir" şeklinde konuştu.

Fen - Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Karaman, Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Saadet Saygıdeğer, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tokay Gedikoğlu, eğitim veren öğretim elemanları ve kursiyerlerin katılımıyla gerçekleşen belge töreninde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman ise şunları söyledi:

"Her şeyin başı eğitimdir. Eğitim adına yeni ufuklar açmak için buradayız. Değişmeyenler sadece ölüler ve delilerdir. Bizler değişmek zorundayız. Eskiden kası güçlü olanlar hakimken artık kafası güçlü olanlar hakim olacaktır. Seminer, liselerde görev yapan biyoloji öğretmenlerinin, bilim ve teknoloji alanlarındaki gelişmelerde bilgi ve becerilerini artırmak, değişen teknoloji gelişmelerine adapte olmak, laboratuarlarda yapılan deneyler ile bu deneylerde kullanılan araç gereçleri tanımak amacıyla gerçekleştirilmiştir." Seminer sonrasında, Prof. Dr. Saadet Saygıdeğer, Doç. Dr. Şükran Yağcı Yücel, Doç. Dr. Canan Can, Yrd. Doç. Dr. Filiz Özbaş Gerçeker,Yrd. Doç. Dr. Abuzer Çelekli, Öğr. Gör. Dr. Erdihan Tunç ve Öğr. Gör. Dr. Muhittin Doğan tarafından verilen derslere katılan 113 katılımcıya "Katılım Belgesi" verildi.

(OÇ-OÇ-Y) 20.06.2008 16:14 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Gözler Şimşek'in açıklayacağı kamuda tasarruf paketinde! Kurallara uymayanlar yandı

Gözler Şimşek'in açıklayacağı kamuda tasarruf paketinde! Kurallara uymayanlar yandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title