Haberler

    Galatasaray'ı Kızdıracak Açıklama!

    Lokomotiv Moskova forması giyen Manuel Fernandes, UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'ye elendikleri maçın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

    Lokomotiv Moskova forması giyen Manuel Fernandes, UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'ye elendikleri maçın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

    Karşılaşmayı değerlendiren Portekizli oyuncu, daha iyi oynayan taraf olduklarını ancak turun iki ayaklı olduğunu hatırlatarak Fenerbahçe'nin tur atlamayı hak ettiğini söyledi.

    Fernandes, "Aslına bakarsınız Fenerbahçe'den daha iyiydik. Baktığınız zaman bu iki ayaklı bir tur. Fenerbahçe'nin üst tura yükselmeyi hak ettiğini düşünüyorum" dedi.

    Yetenekli oyuncu ayrıca, Spor Toto Süper Lig'de devam eden şampiyonluk yarışına ilişkin değerlendirmelerde bulundu ve Galatasaraylı taraftarları kızdıracak sözler sarf etti.

    Fernandes, "Türkiye ligi çok çekişmeli bir lig. Şampiyonluk yarışında Galatasaray biraz dışarıda kalmış gözüküyor. Hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş'ta arkadaşlarım var. Umarım Beşiktaş kazanır ama rekabet bence sezon sonuna kadar devam eder. Beşiktaş biraz avantajlı çünkü onlar şu anda UEFA Avrupa Ligi'nde yoklar. Bu onlar için avantaj olabilir" ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Manuel Fernandes Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title