Haberler

Galatasaray Eskişehir'den 1 Puanla Dönüyor

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 24.haftasında Eskişehirspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Eskişehirspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, iki takım adına temiz futbol oynamaya çalıştıklarını ifade etti.

Yanal, iki takım adına temiz futbol oynamaya çalıştıklarını ve futbolun, sporun, dostluk ve kardeşlik, barış olduğunu belirterek, "Spor, kavga araca değildir, Sporun gerçek amacının ne olduğunu hatırlamak gerekiyor. Öncelikle bu keyfi ve zevki yaşattıkları için oyuncularıma teşekkür etti. Hücumda biraz daha iyi olabilirdik. Daha iyi pozisyona girip pozisyonları gole çevirebilirdik. Seyircimizi maçın ardından bizi alkışlayarak soyunma odasına uğurlamasından mutluyuz. Ligin prestijli ve itibarlı takımıyız. Her alandan bunu görüyoruz. Ufak tefek hatalarımız tabi ki olur. Oyuncularım saha içinden centilmenlik dışı kart veya pozisyon yaratmadan, evrensel değerlere sahip çıkarak maçını yapar. İyi oynadık, futbol adına gereken her şeyi yaptık. Üç direğin arasından topun geçemediği bir maç oldu. Futbolcularımız her zaman yüksek motivasyonla oynamalarını istiyorum. Takımızla daha iyi şeyler yapacağız" dedi.

Eskişehirsporlu Tello, Eskişehirspor'un zorlu rakibine karşı harika bir maç yaptığını ve maçın başından sonuna kadar oyuna hakim olduğunu kaydetti.

Eskişehirsporlu Alper Potuk ise Eskişehirspor'un maçı kazanmak içini elinden geleni yaptığını ancak sahadan bir puanla ayrıldığını vurguladı.

GALATARASAY'DA BASIN TOPLANTISINDA KONUŞAN OLMADI

Galatarasay Antrenörü Ümit Davala, "Arkadaşlar, prosedürü yerine getirmek için buradayız. O yüzden soru almıyoruz. Herkese teşekkür ederim. Herkese başarılar" dedi.

Basın toplantısına katılan Galatarasaylı futbolcular Sabri Sarıoğlu ve Gökhan Zan da herhangi bir konuşma yapmadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Eskişehirspor Ersun Yanal Galatasaray Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title