Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Kastamonu'da vatandaşlar FETÖ'nün darbe girişimini protesto etti.

Kastamonu'da vatandaşlar FETÖ'nün darbe girişimini protesto etti.

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, Kuran-ı Kerim tilaveti dinledi, darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden ve yaralananlar için dua etti.

Kastamonu Valisi Mesut Yıldırım, yaptığı konuşmada, bütün dünyanın Türkiye'yi izlediğini belirterek, bugüne kadar meydanlara çıkan vatandaşlara teşekkür etti.

Yıldırım, şunları söyledi:

"Biz burada 15 Temmuz gecesinden beri sadece demokrasiye ve milli irademize sahip çıkmadık, ülkemize, toprağımıza sahip çıktık. 1960'da, 1980 ve 1998 ihtilallerinde yapamadığımızı 15 Temmuz gecesi başardık. Bu ülkenin insanı, toprağına hiçbir hainin el uzatamayacağını bütün dünyaya gösterdi. Tüm mazlum milletler için umut olduk, ışık olduk."

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş da milletin iradesini üzerinde herhangi bir gücün olmadığının bütün dünyaya gösterildiğini belirtti.

Babaş, meydanlarda birlik ve kaynaşmanın arttığını söyleyerek, "Sizinle ne kadar gurur duysak azdır. Bundan sonrada halkımız meydanlardan ayrılmak istemeyecek."

Kaynak: AA / Güncel

Tahsin Babaş Kastamonu Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title