Haberler

Fenerbahçe'ye Kupa Şoku

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Bursaspor'a 3-0 yenilen Fenerbahçe, kupadan elendi.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Bursaspor'a 3-0 yenilen Fenerbahçe, kupadan elendi.

Yarı final turunun ilk maçında rakibini deplasmanda 2-1 yenerek elde ettiği avantajı kullanamayan sarı-lacivertli takım, Kadıköy'de seyircisi önünde çıktığı mücadelede 33. dakikada Volkan Şen, 75. dakikada Fernandao ve 84. dakikada Şamil Çinaz'ın attığı gollerle kupaya veda etti.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki yenilginin ardından taraftarlar teknik direktör İsmail Kartal kulüp yönetim kuruluna tepki gösterdi.

Kartal'a ilk tepki, takım 2-0 yenik durumdayken maçın son dakikalarında Meireles'in yerine Hasan Ali Kaldırım'ı oyundan almasıyla geldi. Tribünlerden Kartal için "istifa" tezahüratları yapılırken, taraftarlar daha sonra yönetim kurulunu istifaya çağırdı.

Selçuk'un geri pasları ıslıklandı

Fenerbahçeli taraftarlar, ilk yarının son dakikalarında üst üste iki geri pası yapan Selçuk Şahin'i ıslıkladı.

Bursaspor 33. dakikada 1-0 öne geçtikten sonra geri paslarında tribünlerden zaman zaman ıslık sesleri duyulmaya başlandı. Selçuk iki pozisyonda topu geriye atınca tribünlerden tepki gördü.

Selçuk 61. dakikada yerini Mehmet Topuz'a bıraktı. Bu değişikliğin ardından maça sol kanatta başlayan Alper Potuk orta alana geçti. Mehmet Topuz sağ kanatta görev alırken bu bölgedeki Kuyt sol kanada geçti.

Maçın 83. dakikasında Meireles'in yerine Hasan Ali Kaldırım oyuna dahil edildi.

Bu arada Fenerbahçeli futbolcu Kadlec 78. dakikada ikinci sarı kart sonrası kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Emenike'ye tepki

Maçın 64. dakikasında oyundan alınan Emenike tribünlerden tepki gördü.

Bir pozisyondan sonra yaşadığı sakatlığın ardından oyundan alınması için kenara işaret eden Emenike, teknik heyetle konuştuktan sonra maça devam etti. Nijeryalı forvet daha sonra yerini Webo'ya bıraktı. Emenike oyundan alınırken tribünlerden tepkili sesler yükseldi.

Bu sezon 4 kez karşılaştılar

Fenerbahçe bu sezon ligde ve kupada Bursaspor ile yaptığı 4 maçta 2 galibiyet, 1'er yenilgi ve beraberlik aldı.

Süper Lig'de deplasmanda rakibiyle 1-1 berabere kalan, iç sahada 1-0 kazanan sarı-lacivertliler, Ziraat Türkiye Kupası mücadelelerinde ise deplasmanda 2-1 kazanıp Kadıköy'de 3-0 kaybetti.

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Kupası Fenerbahçe Bursaspor Kadıköy Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title