Haberler

Emıtt 2007'nin En İyi Stand Dekoru Ödülü Samsun'a Verildi

İstanbul'da 15 - 18 Şubat 2007 Tarihleri Arasında Tüyap Fuar Alanı'nda Düzenlenen Emıtt 2007 Turizm Fuarı'na Katılan Samsun'a En İyi Stand Dekoru Ödülü Verildi. Ödülü Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu Adına Samsun Şehrinin Marka Yolculuğu Projesi Koordinatörü Mustafa Çakır Aldı.

İstanbul'da 15 - 18 Şubat 2007 tarihleri arasında TÜYAP Fuar Alanı'nda düzenlenen EMITT 2007 Turizm Fuarı'na katılan Samsun'a En İyi Stand Dekoru ödülü verildi. Ödülü Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu adına Samsun Şehrinin Marka Yolculuğu Projesi Koordinatörü Mustafa Çakır aldı.

TÜYAP Fuar alanında düzenlenen EMITT 2007 Turizm Fuarı'nda, Atatürk ve Silah Arkadaşları'nı Samsun'a taşıyan Bandırma Vapuru'ndan esinlenerek yapılan Samsun Standı En İyi Stand Dekoru ödülü aldı. 88 yıl aradan sonra Bandırma Vapuru'nu yeniden İstanbul'a taşınması fuar katılımcı ve ziyaretçilerinin büyük ilgisini çekerken, EMITT 2007 değerlendirme komitesi Samsun Standı'na "Beldeler Dalında En İyi Stand Dekoru" ödülü verdi. Samsun'a verilen ödülü Vali Hasan Basri Güzeloğlu adına Samsun Şehrinin Marka Yolculuğu Proje Koordinatörü Mustafa Çakır aldı.

Samsun'un ulusal ve uluslararası alanda Marka olma adına başlattığı Marka Yolculuğu'na EMITT 2007'nin önemli katkıları olduğunu anlatan Mustafa Çakır, Samsun'un marka değerinin artırılması yönündeki girişim ve faaliyetlerin devam edeceğini söyledi.

EMITT 2007'ye hazırlık sürecinde Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Genel Sekreter Aslan Karanfil ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Yüksel Ünal'dan destek gördüklerini ifade eden Çakır, ödül alan stand tasarımının yapımında sağladıkları katkılarından dolayı Blue Media Group ve Türkiye Tasarımcılar Yarışmasında Türkiye'nin en iyi tasarımcısı seçilen mimar Aykut Erol'a teşekkür etti.

Çakır, alınan ödülü Samsun'a döndüklerinde Vali Hasan Basri Güzeloğlu'na teslim edeceklerini kaydetti. Çakır, "Emitt 2007 Turizm Fuarında yer alan tüm katılımcıları ve ziyaretçileri tatillerini geçirmek üzere Samsun'a bekliyoruz, Samsunlu turizmcilere de Bandırma Vapuru'ndan esinlenerek yapılan standa Samsun'un tanıtımı çalışmalarında aktif görev aldıkları için teşekkür ediyorum" dedi

4 gün süren EMITT 2007 Fuarı'nda Samsun standını ünlü sanatçılar Orhan Gencebay, Mehmet Aslantuğ, Ege, Zeynep Dizdar, Özgün ziyaret ederken fuar süresince katılımcı ve ziyaretçilere Bafra Nokulu, Pidesi, Lokumu ve fındık ikram edildi. Ayrıca, Samsun'un tanıtımı için hazırlanan turizm broşürleri, Turizm Sektör Kataloğu, tanıtım filmlerini ve şehirle ilgili bilgileri içeren interaktif CD'ler fuar ziyaretçilerine promosyon ürünü olarak hediye edildi.

Samsun'da faaliyet gösteren turizmcilerin yoğun katılım göstererek şehrin ve firmalarının tanıtımı çalışmalarını yürüttüğü Samsun Standı'nın açılışını Vali Hasan Basri Güzeloğlu, ünlü sanatçı Orhan Gencebay, Mehmet Aslantuğ, Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Sakoğlu, Samsunlu işadamları Galip Öztürk, Adnan Ölmez ile çok sayıda katılımcıyla birlikte yapılmıştı.

(AG-AG-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title