Haberler

Yapı Kredi'den Yeni Bir Fon

Güncelleme:

Yapı Kredi, yatırımcılara anapara kayıp riski taşımayan yeni bir anapara garantili fon daha sunuyor.

Yapı Kredi, yatırımcılara sunulacak anapara kayıp riski taşımayan "B Tipi yüzde 100 Anapara Garantili Otuzbirinci Alt Fon"u için 3-9 Ağustos tarihleri arasında talep toplayacak Yapı Kredi, yatırımcılara anapara kayıp riski taşımayan yeni bir anapara garantili fon daha sunuyor.

Yapı Kredi'den yapılan yazılı açıklamaya göre, banka, altının doları cinsinden ons fiyatının yatırım dönemi boyunca göstereceği pozitif değişiminden getiri çarpanı veya sabit getiri oranında getiri sağlamayı hedefleyen "Yapı Kredi Bankası B Tipi yüzde 100 Anapara Garantili Otuzbirinci Alt Fon" için 3 - 9 Ağustos 2012 tarihleri arasında talep toplayacak. Fona minimum 2 bin TL ile yatırım yapılabilecek ve fon alım başvuruları Yapı Kredi şubelerinden gerçekleşecek.

Yapı Kredi Portföy Yönetimi Genel Müdürü Gülsevin Yılmaz, yaptığı değerlendirmede, yıllardır güvenli liman olarak görülen altının, yaşanan düşüşe rağmen yatırımcıların ajandasını terk etmediğini söyledi. Son dönemdeki düşüşün fırsat olarak görüldüğünü söyleyen Yılmaz, önümüzdeki dönem için beklentilerin birleştiği noktada altının yüksek getiri potansiyeli ile önümüzdeki dönemde de dikkat çekici bir yatırım enstrümanı olmaya devam edeceği öngörüsünde bulundu.

-"ALTININ DEĞER KAZANACAĞINA İNANAN YATIRIMCILAR İÇİN UYGUN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ"-

Bankanın yatırımcılara sunacağı fonu, uygun bir yatırım alternatifi olarak düşündüklerini dile getiren Yılmaz, şunları söyledi:

"Yapı Kredi'nin, 100 Anapara Garantili Otuzbirinci Alt Fonu, altının dolar cinsinden ons fiyatı yatırım dönemi boyunca hiçbir gün yatırım dönemi başlangıç değerinin yüzde 25'ini aşmazsa, dönem sonunda altın performansından getiri çarpanı oranında, aştığı takdirde ise sabit getiri oranında kazanç sağlayacak. Yüzde 100 Anapara Garantili Otuzbirinci Alt Fon'umuzun, risk potansiyeli yüksek yatırım araçlarına anapara garantisiyle yatırım yapmak isteyen, altının önümüzdeki dönemde değer kazanacağına inanan yatırımcılar için çok uygun bir yatırım alternatifi olduğunu düşünüyoruz." - İstanbul

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Yapı Kredi Bankası Ekonomi Haberler

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Saadet ve Gelecek Partileri 'Abdullah Gül' iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

Saadet ve Gelecek Partileri "Abdullah Gül" iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye 'asgari ücret' çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye "asgari ücret" çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title