Haberler

Öib 12 İlde Yer Alan 16 Muhtelif Taşınmazı Satış Yöntemiyle Özelleştirecek

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı(ÖİB), Antalya, Sakarya, Amasya, Ankara, Aydın, Bursa, Elazığ, Nevşehir, Niğde, İstanbul, Samsun ve İzmir illerinde yer alan 16 muhtelif taşınmazı satış yöntemiyle özelleştirecek.

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı(ÖİB), Antalya, Sakarya, Amasya, Ankara, Aydın, Bursa, Elazığ, Nevşehir, Niğde, İstanbul, Samsun ve İzmir illerinde yer alan 16 muhtelif taşınmazı satış yöntemiyle özelleştirecek. İhale 22 Nisan 2014 tarihinde gerçekleştirilecek.

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın özelleştirme ilanı Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Alan Mahallesi ile Yüksekalan Mahallesinde, Sakarya'nın Ferizli ilçesi Sinanoğlu Mahallesinde, Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesi Hacıyahya Mahallesinde, Ankara'nın Çankaya ilçesi Ayrancı Mahallesinde, Aydın'ın Merkez ilçesinde, Bursa'nın Osmangazi ilçesi Demirtaş köyünde, Elazığ'ın Merkez ilçesi Şahinkaya Köyünde, Nevşehir'in Merkez ilçesi Kaymaklı köyü ile Mıntıka Mahallesinde, Niğde'nin Merkez ilçesi Sarıköprü Mahallesinde, İstanbul'un Bağcılar ilçesi Kirazlı Mahallesinde, Samsun'un Canik ilçesi Teknepınar Mahallesi ile Bafra ilçesi Hacı Nabi Mahallesinde, İzmir'in Çiğli ilçesi Sasalı Mahallesinde yer alan 16 muhtelif taşınmazı satış yöntemiyle özelleştirilecek. Taşınmazlar için geçici teminat bedeli 600 TL ile 2 milyon TL arasında değişecek. İhale şartname bedeli 50 TL ile 2 bin TL arasında olacak.

-İHALELER 22 NİSANDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK-

İhaleler 22 Nisan 2014 tarihinde pazarlık usulü ile gerçekleştirilecek. İhale Komisyonunca gerekli görüldüğü takdirde ihaleler, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilecek. Katılımcılar ayrı ayrı olmak koşuluyla, birden fazla ihaleye teklif verebilecekler. İhaleye katılmak isteyenlerin gayrimenkuller için ayrı ayrı İhale Şartnamesi alınması şartıyla ve tekliflerin Kurtuluş Ankara adresine son teklif verme günü saat 17.00'ye kadar elden teslim edilmesi zorunlu olacak.

Tanıtım Dokümanı ve İhale Şartnamesi bedelleri, İdarenin belirlediği hesaplarından birine yatırılacak. Dekontta; katılımcıların (Ortak Girişim Grubu olması halinde Ortak Girişim Grubunun adına veya üyelerinden birinin adına olması gerekir) ismi ile hangi ihaleye ilişkin doküman alınacağı belirtilecek. Tanıtım dokümanı ve İhale Şartnamesi karşılığı olarak alınan bedel her ne surette olursa olsun iade edilmeyecek. İdare, ihaleleri yapıp yapmamakta, dilediğine yapmakta ve teklif verme süresini belirli bir tarihe kadar veya bilahare belirlenecek tarihe kadar uzatmakta serbest olacak. Özelleştirme işlemleri; KDV ile her türlü vergi, resim ve harçtan muaf olacak.

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Sakarya Antalya Ekonomi Haberler

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title