Haberler

Almanya'da yaşayan Angelo yardımlarından dolayı Türkiye'ye teşekkür etti

Güncelleme:

Almanya'da yaşayan Angelo yardımlarından dolayı Türkiye'ye teşekkür etti "Güçlü ve yardımsever olduğunuzu gösterdiniz" Almanya'nın Köln şehrinde yaşayan Angelo, yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında yapılan yardımlardan dolayı Türkiye'ye ve Türk halkına teşekkür etti.

Almanya'da yaşayan Angelo yardımlarından dolayı Türkiye'ye teşekkür etti

"Güçlü ve yardımsever olduğunuzu gösterdiniz"

ANKARA - Almanya'nın Köln şehrinde yaşayan Angelo, yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında yapılan yardımlardan dolayı Türkiye'ye ve Türk halkına teşekkür etti.

Yeni tip korona virüs (Kovid-19) pandemisinin başlamasının ardından Türkiye, pek çok ülkeye tıbbı malzemelerin ve koruyucu ekipmanların ağırlıklı bulunduğu yardım malzemeleri gönderdi. Sağlık alt yapılarının yetersiz olmasından dolayı salgını daha çok hisseden Avrupa ülkelerinin korona virüs ile mücadele politikalarına destek olan Türkiye bu coğrafyadaki insani ihtiyaçlara da cevap verdi. Avrupa ülkelerinde en temel hijyen malzemelerine dahi ulaşmakta zorluk çeken vatandaşlara Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı tarafından başlatılan "Diaspora Covid-19 İş Birliği ve Destek Programı" ile destek olunarak Türkiye'nin yardımları ulaştırıldı. Bu noktada YTB, yurt dışında yaşayan vatandaşlar ve onların kurmuş oldukları STK'lar ile salgınla mücadele programları geliştirerek sağlık kuruluşları, belediyeler ve ihtiyaç sahibi ailelere yardımları iletti. Programlar kapsamında gıda paketleri, kira- elektrik-gaz faturaları desteği, hijyen ürünleri, maske ve koruyucu ekipman üretimi, eğitim ve medya içeriği oluşturma alanlarına kadar geniş bir yelpazede mali destekler sağlandı. Almanya'da gerçekleştirilen yardım faaliyetleri ise Alman halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.

"Dağıtılan maskeler için YTB'ye teşekkür ediyorum"

YTB tarafından oluşturulan Diaspora Covid-19 İş Birliği ve Destek Programı çerçevesinde Avrupa Sivil İnisiyatif Platformu derneğine sağlanan destek ile Köln ve çevresinde ücretsiz maske dağıtımına başlandı. Bölge halkı ise Türkiye'nin yardımlarını memnuniyetle karşılayarak teşekkür mesajları gönderdi. Köln'de yaşayan İtalyan asıllı Angelo da yardımlar için bir teşekkür videosu paylaştı.

YTB ve Türkiye'ye dağıtılan maskeler için teşekkür eden Angelo, "Merhaba, benim adım Angelo, Köln'de yaşıyorum. Bizlere bu maskeleri dağıtan Türk Hükümeti ve YTB'ye teşekkür ediyorum. Bizler burada, Avrupa'da yalnız değiliz. Sizler güçlü olduğunuzu, yardımsever olduğunuzu, insani olduğunuzu, diğer insanları ve diğer dinden olan insanları düşündüğünüzü gösterdiniz. Diğer ulusları düşündüğünüzü bir kez daha ispatladınız. Siz bizim için varsınız biz de sizin için. Hadi İtalya, hadi Türkiye" diyerek Türkiye'ye teşekkürlerini sundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Almanya Türkiye Köln Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe şampiyon olabilecek mi? Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimali! İran Cumhurbaşkanı neden öldü? İran Cumhurbaşkanı nasıl öldü? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 20 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Survivor eleme adayları kim oldu? Survivor 4. eleme adayı kim? 20 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title