Haberler

AK Parti-MHP Koalisyonunda 8 Bakanlık MHP'ye

Güncelleme:

MHP, CHP'nin HDP'li koalisyon önerisine kapıları kapattı. Ankara kulislerinde, MHP'nin AK Parti'yle anlaştığı, ekonomi dahil 8 bakanlığın MHP'nin olduğu konuşuluyor.

Posta gazetesinin bugünkü manşetine göre, MHP, HDP'li koalisyona kapıları kapattı ve AK Parti ile anlaştı. Hatta çözüm sürecini bile kabul etti. Anlaşmaya göre sekiz bakanlık MHP'nin olacak ve çözüm süreci devam edecek.

MECLİS BAŞKANLIĞI MHP'DE

O anlaşmaya göre oluşacak tablo şöyle:

- Meclis Başkanı MHP'li olacak.

ÇÖZÜM SÜRECİ

- Çözüm Süreci'ne 'Demokratikleşme' denecek. Çatışmasız ortamın devamı için adımlar sürecek. Terör başlarsa kararlılıkla üstüne gidilecek.

17-25 ARALIK SORUŞTURMASI

- 4 eski bakanın Yüce Divan'a yollanmasına AKP engel olmayacak.

ERDOĞAN'IN DURUMU

- Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Anayasal Sınırlar' içine kendi isteğiyle çekilecek. MHP Erdoğan'ın Saray'dan çıkıp Çankaya'ya dönmesi için ısrar etmeyecek.

EKONOMİ BAKANLIĞI MHP'DE

- MHP'ye 8 bakanlık verilecek. İkisi başbakan yardımcılığı olacak. Ekmeleddin İhsanoğlu Dışişleri, Murat Başesgioğlu İçişleri, Merkez Bankası eski Başkanı Durmuş Yılmaz ekonomi bakanı olacak. ( Kaynak: Posta )

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Politika Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar? 2024 Simit Fiyatları: İstanbul ve Ankara'da Simit Ne Kadar? Nihal Candan tekrar cezaevine girecek mi? Nihal Candan yeniden içeri mi giriyor? Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669
500

Yorumlar (1357)

farukmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Allah 4 yıl huzurlu bir koalisyon versin en hayırlısı bu.. Sonra tek basına AKP iktidarı. Amin..

230
483
yanıtYanıtla
oğuz:

Türk Halkı RTE den ne istiyor? 1-CB konumundan dolayı tarafsız ol. 2-AKP Genel Başkanı gibi davranma. 3-Sorumluluğun olmayan işlere karışma. 4-Gerilim siyaseti yapma. 5-BOP Eş Başkanlığı''ndan istifa et. 6- Mal varlığını ve nasıl kazandığını açıkla. 7-İslam’ı siyaset malzemesi yapma. 8-İsraf haramdır, israf yapma. 9-Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını mezhebinden, milliyetinden, dilinden, dininden, siyasi görüşünden dolayı bölme, ötekileştirme, birleştirici ol, bölücü olma.

280
3
yanıtYanıtla
bir mhp üyesi olarakmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Akp ile koalisyonu sonuna kadar destekliyorum

209
72
yanıtYanıtla
GÜÇLÜ VATAN:

İNANMAYAN ARAŞTIRSIN. . . . MHP AKP İSRAİL İLE ABD TARAFINDAN KURULMUŞTUR. . BU İKİ PARTİNİN KURULMA AMACI DA BÖLGEYİ SÜREKLİ KARIŞTIRMAKTIR VE İNANMAYAN ARAŞTIRSINLAR VE SÜREKLİ HDP ERMENLER TARAFINDAN KURULMUŞTUR DİYENLER BEYİNLERE YANLIŞ ZORLA DA OLSA YERLEŞTİRİLMİŞTİR ÇÜNKÜ ERMENİLER TÜRKLERİ VE KÜRTLERİ ZERRE KADAR SEVMEZLER VE ERMENİLERİN EN BÜYÜK KATLİAMLARI KÜRTLERİ VE TÜRKLERİ ÖLDÜRMELERİDİR. . AKPMHP SAYESİNDE BÜYÜK ERMENİSTAN, BÜYÜK İSRAİL VE BÜYÜK KURDİSTAN DEVLETLERİ KURULACAKTIR. .

205
13
yanıtYanıtla
rizeelllii2:

YPG Halep Genel Komutanı Prof. Dr Dijwar Xebat : ''''Türkiye bizi terör olarak görüyormuş, çok üzüldük, üzüntüden gözümüze uyku giremeyecek. . . Bize terör diyen devlete bakarmısınız, IŞİD gibi hiçbir insani duygu taşıyaman ne olduğu bellirsiz barbar topluluğuyla işbirliği yapan devlet. . Türkiye binlerce masum insanın katilidir. IŞİD''e her türlüğü desteği verip masum insanların üzerine salacaksınız ama halkını topraklarını koruyan dünyanın bağrına bastığı YPG''ye çıkıp terör diyeceksiniz. . . Haddinizi

157
48
yanıtYanıtla
malazgirt:

ECELİNİZ GELDİ PEKEKE LİLER SAVULUN GELİYORUZ

163
39
yanıtYanıtla
Turizm Müfettisi:

Ekonomi nin Ustasi AKP, Icislerinin Ustasi MHP dir. Hayirli Olsun Türkiyeye

183
7
yanıtYanıtla
SELOCAN:

BİR TEK SELAHATTİN DEMİRTAŞ BİJİ DİĞERLERİ BICI BICI

174
12
yanıtYanıtla
SEFA SEFALIOĞLUmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

APO SİZİN HAKKINIZDAN GELEÇEK ÖNÇE APONUN ELİ ÖPÜLEÇEK SONRADA HÜKÜMET KURULAÇAK ÇÖZÜM SÜREÇİ DEVAM EDEÇEK

78
97
yanıtYanıtla
AVATARmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

İç işleri Efkan ala dan alınır sa 81 ilde bombalar patlar

166
4
yanıtYanıtla
Tüm 1357 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title