Haberler

Yedaş'a Viyana'da "Mükemmellik" Ödülü

Merkezi Samsun’da bulunan Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş (YEDAŞ), Viyana’da “2015 Kalite Mükemmellik Elmas Kategori Ödülü”ne layık görüldü.

Merkezi Samsun'da bulunan Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş (YEDAŞ), Viyana'da "2015 Kalite Mükemmellik Elmas Kategori Ödülü"ne layık görüldü.

Avrupa Kalite Araştırma Topluluğu, "2015 Kalite Mükemmellik" ödüllerini dağıtmak üzere Viyana'da gala gecesi düzenlendi. Geceye, dünyanın farklı ülkelerinden gelen şirket yöneticileri de katıldı. Gecede, Türkiye'yi temsil eden YEDAŞ'a, "2015 Kalite Mükemmellik Elmas Kategori Ödülü" verildi. Ödülü, şirket adına YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu aldı.

YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu İHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Bu ödül organizasyondan aldığımız ikinci ödül. Geçen yıl yine Las Vegas'ta aynı ödülün 'The Best Leadership' adı altında en nitelikli liderlik ödülünü almıştık. Bu yıl da Viyana'da 'Kalitede Mükemmellik adı altında ikinci ödülü, Elmas Kategorisinde almış bulunuyoruz. Bu son derece önemli bir ödül. Özellikle kurumsallaşma, bilgi teknolojileri ve entegre yönetim sistemleri, kalite yönetim sistemleri açısından şirketlerin uluslararası ölçekte bilinirliği ve kalıcılığı anlamında önemli" dedi.

Türkoğlu, ödülü Türkiye'den alan ilk ve tek elektrik dağıtım şirketi olduğunu belirterek, "Türkiye'de elektrik dağıtım şirketleri 5, 6 veya 7 yaşında. 8 yaşına giren olmadı. İnşallah önümüzdeki yıllarda Türkiye'den birileri bizi izler. Ülkemizi bizim gibi gururla başarıyla temsil eder" ifadelerini kullandı.

YEDAŞ'ın merkezinin Samsun'da olduğunu belirten Türkoğlu, "Türk dağıtım şirketi olarak, Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. görev bölgesi olarak merkezi Samsun, Sinop, Amasya ve Çorum illerini kapsıyor. 1 milyon 850 bin abonemiz var, 40 bin kilometrelik bir alana hizmet ediyoruz. Elektrik dağıtım ve satışını sürdürüyoruz. Sorumluluk alanımız bu" diye konuştu. - VİYANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Türkiye Samsun Viyana Yedaş Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title