Haberler

    Mustafa Kemal Atatürk'ü Yasemin Sayesinde ve Hayran Oldum

    Türkiye kökenli İsveçli model, 24 yaşındaki öğretmen Yasemin Ekiz ile amatör futbolcu ve model aynı yaştaki Marcus Rosendahl, Bodrum'da tanıtım kataloğu için yapılan fotoğraf çekimlerine katıldı.

    Türkiye kökenli İsveçli model, 24 yaşındaki öğretmen Yasemin Ekiz ile amatör futbolcu ve model aynı yaştaki Marcus Rosendahl, Bodrum'da tanıtım kataloğu için yapılan fotoğraf çekimlerine katıldı. Bitez Mahallesi'ndeki bir restoranda oldukça keyifli geçen ve iki saat süren çekimin ardından modeller fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı.

    YASEMİN'İN SAYESİNDE

    Göğsünde Atatürk imzalı dövmeyi taşıyan, amatör futbolcu ve model Marcus Rosendahl, Atatürk'e hayran olduğunu belirterek, "Onu Yasemin Ekiz'in sayesinde tanıdım ve hakkında bilgi sahibi oldum. Mustafa Kemal Atatürk'e ileri görüşlüğü ve düşünceleri nedeniyle hayran oldum. Göğsüme onun imzasını yaptırdım. Gururla da taşıyacağım ve bu imza sonsuza dek benimle kalacak" dedi.

    Kaynak: Hürriyet / Dünya

    Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Bodrum Bitez Dünya Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title