Haberler

Çocuklar Mickey'nin Hayal Gücü Atölyesi Buluştu

Güncelleme:

Disney'in en sevilen çizgi karakteri Mickey'nin heykelciklerini diledikleri şekilde boyayan çocuklar, hayallerindeki kahramanı yarattı.

Disney'in en sevilen çizgi karakteri Mickey'nin heykelciklerini diledikleri şekilde boyayacak olan çocuklar, böylece hayallerindeki kahramanı yarattı. Dilerleyenler tasarladıkları Mickey'i yanlarında götürebildiler.

Aralarında Ajda Pekkan, Ayşe Arman, Engin Altan Düzyatan, Ertuğrul Özkök, Nebahat Çehre, Rüştü Reçber, Saba Tümer, Sunay Akın, Şahan Gökbakar ve Tuba Ünsal'ın da bulunduğu sanat, spor, iş, medya ve cemiyet dünyasından ünlü isimler tarafından tasarlanan 150'den fazla Mickey heykelciği de 20- 23 Nisan tarihleri arasında Forum İstanbul'da sergilendi.

İstanbul'un alışveriş ve eğlence dolu dünyası Forum İstanbul, Disney Türkiye ve Lets Kırtasiye işbirliğiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocuklar için eğlence dolu bir etkinlik düzenledi.

20-23 Nisan 2013 tarihleri arasında Forum İstanbul'da gerçekleşen etkinlikte, bembeyaz bir Mickey, çocukların hayal dünyasındaki renklere büründü. Çocuklar, renkli boya kalemleri, simler ve pullarla Mickey heykelciğini diledikleri gibi boyayıp süsleyecek ve hayallerindeki kahramanı yarattılar.

Forum İstanbul, Disney Türkiye ve Bir Dilek Tut Derneği, Make-A-Wish® Türkiye el ele…

Dünya çocuklarının en sevdiği çizgi film karakteri Mickey Mouse, Forum İstanbul, Disney Türkiye ve Bir Dilek Tut Derneği, Make-A-Wish® Türkiye işbirliğiyle gerçekleşen "Mickey'nin Hayal Gücü Atölyesi Projesi" kapsamında çok renkli ve eğlenceli kişiliklere büründü.

Aralarında Ajda Pekkan, Ayşe Arman, Engin Altan Düzyatan, Ertuğrul Özkök, Nebahat Çehre Rüştü Reçber, Saba Tümer, Sunay Akın, Şahan Gökbakar ve Tuba Ünsal'ın da bulunduğu sanat, spor, medya ve cemiyet dünyasından ünlü isimler tarafından tasarlanan Mickey heykelcikleri, 13 Nisan'da Four Seasons Bosphorus Otel'de düzenlenen özel bir davette beğeniye sunuldu.

Mickey heykelciklerinin satışından elde edilen gelirin tamamı, 3-18 yaş arası hayati tehlike taşıyan bir hastalıkla mücadele eden çocukların dileklerini gerçekleştirmek üzere Bir Dilek Tut Derneği, Make-A-Wish® Türkiye'ye bağışlandı.

Ünlülerin tasarladıkları Mickey heykelcikleri Forum İstanbul'da sergilendi

13 Nisan tarihinde gerçekleşen davette satışa çıkan Mickey heykelcikleri, sahiplerine teslim edilmeden önce son durakları Forum İstanbul'da meraklılarıyla buluşarak. 20-23 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen sergide ziyaretçiler, ünlü isimler tarafından tasarlanan Mickey heykelciklerini yakından görme fırsatı buldular.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ajda Pekkan İstanbul 23 Nisan Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title