Haberler

Çiftlikköylü Boksçular İnegöl'den 8 Madalya ile Döndü

Türkiye MMA (Karma Dövüş Sanatları) İller Arası Şampiyonası’na katılan Çiftlikköy Belediyespor Boks Takımı, turnuvadan takım halinde Türkiye 3’üncüsü olarak döndü.

Türkiye MMA (Karma Dövüş Sanatları) İller Arası Şampiyonası'na katılan Çiftlikköy Belediyespor Boks Takımı, turnuvadan takım halinde Türkiye 3'üncüsü olarak döndü. Çiftlikköylü boksörler turnuvadan 2 altın, 2 gümüş, 4 bronz madalya ile ayrıldı.

Çiftlikköy Belediyespor boks takımında yer alan Hamza Bayrak 63 kg'da, Gürcan Yalçın ise 71 kg'da rakiplerini tek tek devirerek altın madalyaya ulaşırken, Teoman Bozdaş ve Sefa Ali Taş gümüş madalya; Buğra Ayverdi, İsmail Yalçın, Cengizhan Cendirli ve Tolga Korkmaz da bronz madalya elde ederek podyuma çıkma başarısını gösterdi.

Başarılı sonuçlarla döndükleri için mutlu olduklarını belirten Çiftlikköy Belediyespor Boks Takımı Antrenörü Ömer Faruk Ayverdi, "Çanakkale Şehitlerimizin 100.Yılı Anısına İnegöl'de düzenlenen özel turnuva, Alanyurt Yunus Emre Spor Komleksi'nde yapıldı. 28-29 Mart tarihleri arasındaki turnuva, Karma Spor Sanatları MMA Federasyonu İller Arası Amatör MMA Turnuvası olarak geçiyor. KSS-MMA Federasyonu ve İnegöl Belediyesi işbirliği ile düzenlenen turnuvada sporcularımız 2'si altın olmak üzere toplam 8 madalya ile eve döndüler. Destek verildiğinde boks takımımızın neler yapabileceğini herkes görüyor. Bu desteklerin devamını diliyorum" diye konuştu. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Çiftlikköy Türkiye Teoman İnegöl Spor Haberler

title