Haberler

Cam Ocağı Vakfı Yılbaşı Şenliği 15 Aralık'ta

Güncelleme:

"Cam Ocağı Vakfı Yılbaşı Şenliği'"nde büyük cam ustaları ve Türkiye'de cam sanatına gönül vermiş tüm sanatçıları ilk defa bir araya getirerek büyük bir şenliğe imza attı.

Cam Ocağı Vakfı ilkini geçtiğimiz yıl Aralık ayında düzenlediği "Cam Ocağı Vakfı Yılbaşı Şenliği'"nde büyük cam ustaları ve Türkiye'de cam sanatına gönül vermiş tüm sanatçıları ilk defa bir araya getirerek büyük bir şenliğe imza attı. Bu yıl yaz aylarında ikincisi gerçekleştirilen ve her mevsimde bir defa yapılarak bir gelenek başlatan "Cam Ocağı Vakfı Şenliği'"nin üçünücüsü 15 Aralık Pazar günü eğlenceli ve öğretici cam şovları, yerli ve uluslararası cam sanatçılarının eserlerinin satışının yapıldığı kermes, küçük ikramlar ve müzik eşliğinde yeni yılı kutlayacak.

Yeni yıl öncesi yapılacak şenlikte Cam Ocağı Vakfı'nda eğitim almış, cam sanatçılarının eserleri uygun fiyata kermes alanında satışa sunulacağı gibi gün boyu cam sanatını deneyimleme fırsatı da bulabileceksiniz. Yabancı cam sanatçılarının değerli eserlerinin yanı sıra, hem şenlik gününe özel cam şovları hem de çekilişleriyle yılbaşı coşkusunu doruğa çıkaracak!

Cam Ocağı Vakfı'nın keyifli kapalı mekanında saat 11.00 – 16.00 arasında gerçekleşecek olan şenlikte cam ustaları Mehmet Kömürcü tüm gün boyunca Çeşm-i bülbül ve cam üfleme gösterileri yapacak. Çocuklara ücretsiz boncuk yaptırılacak bu günde; yılbaşı topu üfleme, füzyon cam tabak, çerçeve ve pano yapımı etkinlikleri ile uygun fiyata sevdiklerinize kendi ellerinizle yaptığınız yılbaşı hediyeleri verme imkanı bulacaksınız.

Şenliğe özel olarak gerçekleşecek sürpriz cam gösterileri ile nefesleri kesecek olan Cam Ocağı Vakfı; yine bugüne özel olarak Cam Ocağı üretimlerinde %20, sanatçı eserlerinde ise %10 indirim ile en özel yılbaşı hediyesini bulmanızı sağlayacak.

Öğrencilerin eğitimine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen bu şenlikte bireysel ziyaretçi girişleri 5 TL olacak. Bilet alan ziyaretçiler arasında yapılacak çekilişle 1 kişiye, Cam Ocağı Vakfı'nın Riva Nehri kıyısındaki doğayla bütünleşik muhteşem mekanında bir gece konaklamalı 2 günlük hafta sonu atölyesi hediye edilecek. Yine bu özel günde 2013 yoğun yaz atölyelerine başvuru yapanlar atölye ücretinden %20 indirim fırsatından yararlanabilecekler. Bu geceden elde edilen gelir ile 2013 yaz sezonu için iki üniversite öğrencisine burs verilecek. Daha birçok fırsat ve hediye Cam Ocağı Yılbaşı Şenliğinde sizi bekliyor!

Beykoz Belediyesinin desteğiyle gerçekleştirilen etkinlik için rezervasyonla Levent, Kadıköy ve Kavacık'tan servis sağlanacak.

Bu eğlenceli günde tüm sanatseverleri Cam Ocağı Vakfı Yılbaşı Şenliği'ne katılmak üzere Cam Ocağı Vakfı'na bekliyoruz.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Türkiye Yılbaşı Kültür Sanat Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title