Haberler

Büyükşehir'den öğrencilere yönelik resim yarışması

Güncelleme:

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Nisan ve 19 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan resim yarışması için meclis toplantısında onaylandı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Nisan ve 19 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan resim yarışması için meclis toplantısında onaylandı.

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Nisan ayı ikinci oturumu Meclis Başkanvekili Evrim Karakoz başkanlığında gerçekleştirildi. Zabıt özetinin okunmasıyla başlayan mecliste 35 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Gündemin en dikkat çeken maddesi ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda düzenlenecek olan resim yarışması oldu. Toplantıda komisyonlardan gelen raporlar oy birliği ile kabul edilirken karar alınamayan maddelerin ise bir sonraki meclis toplantısında görüşülmesi kararlaştırıldı.

"Resim yarışması düzenlenecek"

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Aydın genelinde ilk ve ortaokul öğrencileri arasında resim yarışması düzenlenmesi kararı oy birliği ile kabul edildi. Alınan karara göre ilkokul kategorisindeki dereceye giren ilk 10 öğrenciye bisiklet, yarışmaya katılan tüm öğrencilere ise teşvik ödülü olarak malzemeli resim çantası verilecek. Ortaokul kategorisinde yarışmaya katılan ve dereceye giren ilk 5 öğrenciye ise tablet, ikinci en iyi 5 öğrenciye bisiklet ve tüm katılımcılara satranç takımı verilecek.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında lise öğrencileri arasında düzenlenecek olan resim yarışmasında ise ilk 5 öğrenciye tablet, sonraki 20 öğrenciye ise akıllı saat ödülü verilmesine karar verildi. Yarışma ile ilgili detayların önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

"Bu yıl da Magnesia kazılarına destek olunacak"

Kültür varlıklarının korunmasına yönelik destek çalışmalarına devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da gerçekleştirilen kazı çalışmalarına destek olacak. Yapılan çalışmalar kapsamında toplantıda Germencik ilçesinde bulunan Magnesia Antik Kenti'nde sürdürülen kazı çalışmalarına 35 bin TL destek olunmasına yönelik gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

23 Nisan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs Boğa Yeniayının Burçlara Etkisi: Yeni Başlangıçlar, Fırsatlar ve Yenilenme Zamanı FED faiz kararı toplantısı ne zaman, saat kaçta açıklanacak 2024? FED faiz kararı ne olur? 10 Mayıs hangi burç? 10 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 10 Mayıs tarihi hangi burç olur? 18 Mayıs tatil mi? 18 Mayıs'ta okullar tatil olacak mı? 18 Mayıs hangi güne denk geliyor? GALATASARAY, ZAHA'YI GÖNDERİYOR MU? Okan Buruk kararını verdi: ZAHA TRANSFER Mİ OLUYOR? #9917 Amasya Belediyesi hangi parti? Amasya Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bekçilik alımı ne zaman 2024? 1. Dönem bekçilik alım başvuru şartları nedir, başvuru tarihi belli oldu mu? TRABZONSPOR İLK 11'LERDE KİM VAR? Trabzonspor, Fatih Karagümrük maçında ilk 11'ler kim? #9917 TRABZONSPOR - FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI SAAT KAÇTA? #9917 Trabzonspor Fatih Karagümrük maçı HANGİ KANALDA? CANLI İZLE! AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ açıklandı mı? #128204 AÖF final sınavları ne zaman? Talasemi nedir? Talasemi hastalığı tedavisi nedir? Antalyaspor'un yeni teknik direktörü kim oldu? Alex de Souza ile anlaştılar mı? İnci Taneleri hangi gün? İnci Taneleri dizisi ne zaman, hangi kanalda yayınlanıyor? İnci Taneleri yayın bilgileri! Buse Varol kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buse Varol kaç yaşında, nereli? Buse Varol biyografisi! Fenerbahçe en son ne zaman şampiyon oldu? Fenerbahçe en son şampiyon olduğunda altın ne kadardı? Dolar ve euro kaç TL'ydi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title