Haberler

Bu da Çin İşi

İşadamının Karısı Öğrenince Kocasının Metresini Dövmek İstedi. Adam İlan Vererek Metresinin Yerine Dayak Yiyecek Birini Aramaya Başladı.

İŞADAMININ KARISI ÖĞRENİNCE KOCASININ METRESİNİ DÖVMEK İSTEDİ. ADAM İLAN VEREREK METRESİNİN YERİNE DAYAK YİYECEK BİRİNİ ARAMAYA BAŞLADI.

Çin'de zengin bir işadamının hayatı yasak ilişkisinin ortaya çıkmasıyla alt üst oldu. İşadamının bir metresi olduğunu öğrenen karısı hemen kadını görmek istediğini söylerken evliliğini bozan bu kadını dövmek istediğini de sözlerine ekledi. Bir taraftan evliliğini kurtarmak isteyen bir taraftan da metresini deşifre etmek istemeyen adam durumu çözmek için çok ilginç bir yöntem buldu.

10 dakika boyunca dayak yiyecek bir kadın bulmak için bir internet sitesine ilan veren işadamı bu işin karşılığı olarak da işi alacak bayana 400 dolar vereceğini yazdı. 35 yaş civarında ve Çin'in kuzeydoğu bölgesinden olması sahte metreste aranan özellikler arasında bulunuyor.

İlana şimdiden 10'dan fazla kişinin başvurduğu fakat işi alacak olan 'şanslı' metresin hala belirlenmediği bildirildi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title