Haberler

Bekir Bozdağ: "Dsp, Anap, MHP Hükümeti Bir Tünel Yapmayı Beceremediler"

Bekir Bozdağ: "DSP, ANAP, MHP hükümeti bir tünel yapmayı beceremediler"AĞRI - Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Bizden önce bir hükümet vardı ya DSP, ANAP, MHP hükümeti bir tünel yapmayı beceremediler.

Bekir Bozdağ : "DSP, ANAP, MHP hükümeti bir tünel yapmayı beceremediler"

AĞRI - Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Bizden önce bir hükümet vardı ya DSP, ANAP, MHP hükümeti bir tünel yapmayı beceremediler. Şimdi ne tüneller yapılıyor. Siz biliyorsunuz bolu tünelini biz yaptık, Ovit, Marmaray, Avrasya'yı biz yaptık. Dağların altından denizin dibinde ki karayı bulup onun altından tüneller geçirdikte bu millete bu devlete ihanet mi ettik?" dedi.

Ağrı Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen Ağrı 6. Olağan Merkez İlçe Kongresi'ne Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Ağrı AK Parti Milletvekili Cesim Gökçe, AK Parti İl Başkanı Abbas Aydın, Ağrı AK Parti 24. Dönem Milletvekili Ekrem Çelebi, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, AK Partili üyeler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yayınladığı videolu mesaj izlendi.

Burada konuşma yapan Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ, AK Parti kongrelerinin diğer parti kongreleri gibi kavgalı ve gürültülü bir şekilde olmadığını söyledi. Bozdağ, AK Parti kongrelerini demokratik bir şekilde bayram havasında yapıldığını savundu. 2019 seçimlerine giderken AK Parti Ağrı teşkilatının işlerinin hiçte kolay olmadığını vurgulayan Bozdağ, "Sadece bir ilin bir ilçenin veya bir bölgenin veya birkaç bölgenin değil, Türkiye'nin tamamının partisidir, AK Parti. Baktığınız zaman partilere CHP'ye bakın bazı kıyı şeridi illerimizde v e bazı içerideki illerimizde var. MHP'y e bakın nokta nokta bazı yerlerde var. HDP'ye bakın bazı illerde ve birkaç bölgede var. Ama Türkiye'nin her yerinde var olan bir parti AK Parti dışında maalesef yok. Her yerde teşkilatlı olan her yerde halkın seçtiği temsilcileri olan 81 ilin neredeyse tamamında milletvekili olan tek parti AK Parti'dir. Bu şunu ifade ediyor. Biz milletin ortak dilini yakalamışız. Milletin ortak hissiyatını, duygusunu yakalamış bir partiyiz" şeklinde konuştu.

'AK Parti bugün Türkiye'nin birliğinin dirliğinin tamda çimentosudur'

AK Parti'nin Türkiye'nin çimentosu olduğunu dile getiren Bozdağ, "AK Parti bugün Türkiye'nin birliğinin dirliğinin tamda çimentosudur. Çok net söylüyorum. AK Parti'yi Türkiye'nin siyasi hayatından şöyle bir çekin siyasal olarak paramparça olmuş bir Türkiye haritası göreceksiniz. Hani seçim sonuçları açıklandığında akşamları haritalar renklere boyanır ya, kim nerde neyi aldı, siz o renklerin içerisinden milletimizin AK Parti'ye verdiği rengi çekip aldığınız zaman Türkiye'nin siyasi tablosu maalesef Türkiye açısından bir felaket tablosudur. İşte bu milleti birleştiren bu siyasal hareket bu salonda olan ve bu salonda olanların siyasal anlayışını temsil edenlerin hareketidir. Allah hepinizden razı olsun ki Türkiye'mizin birliğinin dirliğinin sigortası olan bir hareketin mensubu ve böylesi bir harekette vazife almakta tereddüt göstermemeniz" şeklinde konuştu.

'AK Parti bugün Türkiye'nin birliğinin dirliğinin tamda çimentosudur'

Tüm kesimlerin bir araya gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanlığından indirmek için uğraştığın işaret eden Bozdağ, AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yapılan düşmanlığın nedenini sordu.

Türkiye'nin her iline üniversite yaptıklarını anlatan Bozdağ, hızlı trenlerle Türkiye'nin illerini birbirlerine bağladıklarını belirtti. Bozdağ, "Hani CHP'liler diyor ya '10 yılda demir ağlarla ördük Türkiye'yi' bir bak bakalım şu 16 yılda demir ağlarla nasıl örüldü Türkiye, birbirine bağlandı ve muhteşem bir, noktaya doğru gidiyor. 26 havaalanını 54'e çıkardık. Zenginlerin bindiği hem de her zenginin binemediği havayolu şimdi, gariban Ağrılının binebildiği bir hava yoluna halkın yoluna Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları dönüştürdü de bu millet bu devlete ihanet mi etti? Bolu tüneli vardı patates mi koyalım yada başka bir depo mu yapalım diye konuşuyorlardı. Bizden önce bir hükümet vardı ya DSP, ANAP, MHP hükümeti bir tünel yapmayı beceremediler. Şimdi ne tüneller yapılıyor. Siz biliyorsunuz bolu tünelini biz yaptık, Ovit, Marmaray ve Avrasya tünellerini biz yaptık. Dağların altından denizin dibinde ki karayı bulup onun altından tüneller geçirdikte bu millete bu devlete ihanet mi ettik?" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Bekir Bozdağ Ak Parti Türkiye Politika Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete zam yapılacak mı, yüzde kaç zam yapılacak? Kamuda tasarruf paketi nedir? Kamuda tasarruf paketinin kuralları nasıl olacak? 12 Mayıs hangi burç? 12 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 12 Mayıs tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title