Haberler

Baykal: 15 Gün Sonra Her Şey Değişecek

Deniz Baykal, '15 Gün Sonra Yeni Bir Türkiye Var. Her Şey Değişecek' Dedi.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, "15 gün sonra yeni bir Türkiye var. Her şey değişecek" dedi.

Baykal, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaduvar Mahallesi'nde yapımına başlanan Atık Su Arıtma Tesislerinin temel atma töreninde, Mersinliler için bugünün tarih açısından önemli olduğunu, miting trafiğine ara vererek bu coşkuyu paylaşmak üzere Mersin'e geldiğini söyledi.

Deniz Baykal, sosyal demokrat belediyelerin böyle çalışmalar yapması, çevreye, insana ve kente saygılı projeler gerçekleştirilmesi gerektiğine işaret etti.

Seçim sürecinde olunduğunu anımsatan CHP lideri Baykal, "15 gün sonra yeni bir Türkiye var. Her şey değişecek ve her şey daha güzel olacak. Hep birlikte bunu yapacağız" diye konuştu. Baykal, şunları söyledi:

"22 Temmuzun ardından başta çiftçi olmak üzere birçok kesimin sorunlarına çözüm bulacaklarını belirterek, "Dürüst bir siyasetin yapıldığı, dokunulmazlıkların kalkacağı, halkın hakkının aranacağı Türkiye Cumhuriyeti'nin şerefinin ve onurunun korunacağı bir dönem olacak. İnşallah hep birlikte yeni bir Türkiye yaratacağız."

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title