Haberler

Basketbol: Spor Toto Türkiye Kupası

Basketbolda Spor Toto Türkiye Kupası (d) Grubu Maçları Yarın Antalya'da Başlayacak

Basketbolda Spor Toto Türkiye Kupası (D) Grubu maçları yarın Antalya'da başlayacak.

Karşılaşmalar öncesi Atatürk Parkı'ndaki bir restoranda düzenlenen tanıtım toplantısına Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, Gençlik Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mehmet Ünlü, Spor Toto Türkiye Kupası Antalya Grubu Direktörü Yusuf Erboy, Galatasaray Cafe Crown Antrenörü Oktay Mahmuti, Oyak Renault Basketbol Şube Sorumlusu Aydın Aka, Galatasaray Cafe Crown takım kaptanı Haluk Yıldırım, Oyak Renault takım kaptanı Ufuk Kaçar katıldı.

Galatasaray Cafe Crown Basketbol takımı antrenörü Oktay Mahmuti, toplantıdaki konuşmasında, uzun bir hazırlık dönemi sonrasında keyifli bir rekabet dönemine girdiklerine değinerek, 'Türkiye Kupası'nın başlamasıyla birlikte sezon da başlıyor. Herkes gibi biz de bir üst tura yükselmek için geldik. Çalışma ve gayretimiz bunun içindir' dedi.

Oyak Renault Şube Sorumlusu Aydın Aka da amaçlarının en iyi neticeyi almak almak olduğunu belirterek, 'Bir üst tura çıkmak ve daha sonra da ligde en iyi dereceyi almak istiyoruz. Herkese belasız kazasız bir sezon diliyoruz' dedi.

Kepez Belediyespor Başkanı Ahmet Ünlüoğlu ise Spor Toto Türkiye Kupası'nda grup maçlarının Antalya'da yapılmasının öneminin altını çizdi. Ünlüoğlu, Antalya'nın en iyi şekilde temsil edileceğine inandığını ve ileriki dönemlerde bu tür organizasyonlara devam edeceklerini söyledi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, basketbola özellikle önem verdiklerine değinerek, şöyle konuştu:

'İkinci ligde mücadele eden takımımız var. Onların iyi bir derece elde etmelerini bekleyeceğiz. Basketbol A Milli Takımımızın ortaya koymuş olduğu başarılar hepimizin göğsünü kabartmakta ve nereye geldiğimizin bir göstergesi. Burada gerçekleştirilen organizasyonun Antalya ve Kepez için hayırlı olmasını diliyorum. Mücadele edecek takımlara da ligde başarılar diliyorum. Organizasyonda takımlarımız kendilerini son kez sınama şansı yakalayacaklar. Bundan sonraki süreçte de basketbolun güçlenmesi ve altyapısının kuvvetlenmesi için üzerimize ne düşüyorsa eksiksiz yerine getirmenin gayreti içinde olacağız.'

(MHB-BNY-ERD) - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title