Haberler

Başkan Kafaoğlu, Baltok'un Örnek Konutunu İnceledi

BALIKESİR Büyükşehir Belediye Başkanı AK Parti'li Zekai Kafaoğlu, Büyükşehir'in iştiraki Balıkesir Toplu Konut A.Ş.'nin (BALTOK) inşaa ettiği bin 334 konutluk projenin ilk örnek dairesini inceledi.

BALIKESİR Büyükşehir Belediye Başkanı AK Parti'li Zekai Kafaoğlu, Büyükşehir'in iştiraki Balıkesir Toplu Konut A.Ş.'nin (BALTOK) inşaa ettiği bin 334 konutluk projenin ilk örnek dairesini inceledi.

Üç oda bir salon daireyi gazetecilerle birlikte gezen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, kentin gayrimenkuldeki vizyonunu BALTOK'un oluşturduğunu belirtti. Örnek konutu kalitesi ve işçiliği ile beğenen Kafaoğlu, ilin artan konut ihtiyaçlarını karşılamak ve kentleşme adına sistemli ve nitelikli çalışmalar yapmak amacıyla kurulan BALTOK'un ilk projesi olan Yeni Karesi Konutları'nın kısa sürede bitirileceğini söyledi.

"Yeni Karesi Konutları, farklı daire tipleri ile her kesime hitap edecek. Burada adeta yeni bir şehir  inşa edilecek" diyen Başkan Kafaoğlu, şunları kaydetti:

"1000 kişilik cami, 12 derslikli ilkokul, spor alanları, sosyal tesis, ticaret alanları ile gündelik yaşamda ihtiyaç duyulan her şeye sahip bir hayat merkezi konumuna gelecek olan Yeni Karesi'de kreş, ders odaları, çocuk parkları, yeşil alanlar, spor salonu, basketbol sahası, tenis kortu, konferans-toplantı salonu, kafeteryalar, restoranlar, hamam, sauna, masaj salonu, süpermarket, terzi, kuru temizleme, otopark alanları yer alacak. Balıkesir artık bir cazibe noktası haline geldi. İstanbul-İzmir Otoyolu buradan geçiyor. Balıkesir demiryolu, havayolu ve otobanlarla odak şehir haline geldi. İstanbul, Kocaeli, Bursa, Manisa, İzmir doldu ve oralarda ciddi bir hareketlilik oldu. Bu arada keşfedilemeyen bir Balıkesir kalmıştı, şimdi Büyükşehir ile beraber herkesin dikkatini çekmeye başladı. Hatta yabancıların da dikkatini çekmeye başladı. Geçen hafta Arap yatırımcıları şehrimizde ağırlama fırsatı bulduk. Bu aşamada Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki olan BALTOK firması inşaatlara başladı. BALTOK ile konut üretiyoruz. Devletin nasıl konut üretmek için TOKİ'si varsa Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin de BALTOK'u var. Burada 1334 konut yapılacak. Sosyal donatıları ile burası çok modern olacak. İlk etapta 530 konut tamamlanacak. 130 tanesi tapu tahsis belgesi olan vatandaşlarımızla protokol imzalanarak onlara devrildi. Bu ilk etabın kısa sürede biteceğine inanıyorum."

Başkan Kafaoğlu, BALTOK'ta şimdiden 7 dairenin satıldığını da belirtti.

- Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Zekai Kafaoğlu Balıkesir İstanbul Ak Parti Ekonomi Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır?
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title