Haberler

Başkan Güngör Görevi Devraldı

Başkan Güngör görevi devraldı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinde devir teslim töreni yapıldı Başkan Hayrettin Güngör: "Bugün sorumluluk üstlenme dönemidir"KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini devralan Hayrettin Güngör, herkesin belediye başkanı olacağını söyledi.

Başkan Güngör görevi devraldı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinde devir teslim töreni yapıldı

Başkan Hayrettin Güngör : "Bugün sorumluluk üstlenme dönemidir"

KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini devralan Hayrettin Güngör, herkesin belediye başkanı olacağını söyledi.

Kahramanmaraş'ta 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Hayrettin Güngör'ün mazbatasını almasının ardından Büyükşehir Belediyesinde devir teslim töreni düzenlendi. Törende, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Başkan Hayrettin Güngör'e hayırlı olsun hediyesi olarak gönderilen kamyonların anahtarları teslim edildi.

Eski Kahramanmaraş Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, belediye mührünü ve Kahramanmaraş'ın İstiklal madalyasının bulunduğu dolabın anahtarını Başkan Hayrettin Güngör'e teslim ederek başarılar diledi.

30 Mart 2014'te belediye başkanı olduğunu hatırlatan Erkoç, "5 yıl boyunca gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık ve çok önemli hizmetler yaptığımız inancındayız. Dolu dolu 5 yıl geçirerek şehrimiz için önemli adımlar attık. Aslolan Kahramanmaraş'tır ve Kahramanmaraş'a hizmettir. Hayrettin Beyin başarısı, Kahramanmaraş'ın başarısıdır. Kahramanmaraş'ın başarısı için Kahramanmaraş'a hizmet için biz her zaman Büyükşehir Belediye Başkanımızın yanında olacağız. Ona destek olacağız ve ayak bağı olanların karşısında olacağız. Lafla değil, icraatla herkese göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

Görevi devralan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, "Biz Fatih Mehmet Erkoç kardeşimle bir davanın neferleriyiz. Bizde ayrılık olmak. Şu an sorumluluklarımız farklı da olsa, biz aynı davanın neferleri olarak şehrimiz için hizmet etmeye devam edeceğiz. Aday olduğumuz dönemde AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduk. İlerleyen süreçte Cumhur İttifakı'nın adayı olduk. Ama bugün bu mazbatayı aldığımızda Kahramanmaraş'ın Büyükşehir Belediye başkanı olduk. Biz oy veren veya vermeyen herkesin belediye başkanı olacağız" dedi.

Seçimin bir atmosferi olduğunu ve seçimi sahada bıraktıklarını ifade eden Güngör, "Bugün sorumluluk üstlenme dönemidir. Bu mazbata bize bir yetki veriyor. Biz herkesle istişare halinde olarak bu şehre yapılan üzerine artılar eklemeye geldik. Kırmadan, yıkmadan, dökmeden birleştirici bir ruh ile partimizin ilkeleri çerçevesinde bu süreci yürüteceğiz. Hem merkezi yönetimle hem de ilçe belediyelerimizle uyumu son derece önemsiyoruz" diye konuştu.

Törene, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ertuğrul Doğan, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ahmet Özdemir ve Cihat Sezal'ın yanı sıra ilçe belediye başkanları, ilçe parti başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Belediye Başkanlığı Hayrettin Güngör Kahramanmaraş Politika Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title