Haberler

Başkan Aydın: "Taş Üstüne Taş Koymaya Devam Edeceğiz"

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, “Biz burada AK Parti belediyeciliğini göstermeye devam edeceğiz.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, "Biz burada AK Parti belediyeciliğini göstermeye devam edeceğiz. Taş üstüne taş koymaya devam edeceğiz ve her Eyüplüyü gururla onurla bu yolda yürümesini ve bu şekilde ilişkilerini sürdürmesini temin edeceğiz" dedi.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen programda Eyüplülerle bir araya geldi. AK Parti İl Başkan Yardımcısı Abdülhalil Aksu, AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Mehmet Akif Köse, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, AK Parti Eyüp İlçe eski Başkanı Mehmet Er ile İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle teşkilatlarının katıldığı toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından Eyüp Belediyesi'nin faaliyetlerinin yer aldığı video gösterimi gerçekleştirildi.

Protokol konuşmalarının ardından kürsüye gelen Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Yapılan hizmetlerle AK Parti belediyeciliğini göstermeye devam edeceklerini söyleyen Başkan Aydın, "Taş üstüne taş koymaya devam edeceğiz ve her bir kardeşimizi, her Eyüplüyü, gururla onurla bu yolda yürümesini ve bu şekilde ilişkilerini sürdürmesini temin edeceğiz dedik. Onları utandırmayacağız ve gururlandıracağız dedik. İnşallah o minval üzere hedeflerimize devam ediyoruz. ve hep şunu söyledik. Burası Eyüp sultan beldesi özel bir belde. dolayısıyla buranın belediyesi de buranın vizyonu da buraya uygun olmak zorunda. Tabii ki, alt yapımız şehirleşmemiz bizim vazgeçemeyeceğimiz alanlardır ama vizyonumuz, özellikle insana yatırımdır ve buna uygun halde de devam edeceğiz inşallah. Tabi bütün bunları yaparken AK Parti belediyeciliğinin özellikleri olan şeffaflık hesap verilebilirlik kaynakları verimli kullanma ve elbette ki bizi var eden medeniyet perspektifimizi esas almaktır" şeklinde konuştu.

Konuşmasında yenilenen seçimlerin önemine de değinen Başkan Aydın, "1 Kasım akşamı da inşallah yeni bir zafer kutlaması yapacağımızı bekliyorum. Bize düşenin maksimum düzeyde gayret olduğunu biliyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Remzi Aydın İstanbul Ak Parti Eyüp Yerel Haberler

FETÖ operasyonunda 544 gözaltı! Şüphelilerin çoğu ByLock kullanıcısı çıktı

FETÖ operasyonunda 544 gözaltı! Şüphelilerin çoğu ByLock kullanıcısı çıktı

Bahçeli, Eurovision 2024'ün şampiyonuna demediğini bırakmadı

Bahçeli, Eurovision 2024'ün şampiyonuna demediğini bırakmadı

Miçotakis'in 'Terör örgütü' çıkışına müdahale eden Erdoğan'ın Hamas mesajı dünya basınında gündem oldu

Miçotakis'in "Terör örgütü" çıkışına müdahale eden Erdoğan'ın Hamas mesajı dünya basınında gündem oldu

Bakmadan Geçme

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title