Haberler

Başbakan Yardımcısı Atalay, Kırıkkale'de Açıklaması

Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay, "Çok şey yaptık ama Türkiye'nin daha çok işi var."

Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay, "Çok şey yaptık ama Türkiye'nin daha çok işi var. Geleceğe doğru fedakarlık ve birlik içinde devam edeceğiz" dedi.

Güç Birliği toplantısına katılmak üzere kente gelen Atalay ve beraberindeki TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, Zafer, Bankalar ve Hürriyet Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti. Vatandaşların sorunlarını dinledi.

Atalay ve beraberindekiler, Vali Ali Kolat'ı makamında ziyaret ederek, kentte yatırım yapacak kurumların yöneticileriyle bir araya geldi.

Daha sonra partisinin il başkanlığına geçen Atalay, burada yaptığı konuşmada, AK Parti'nin fikir ve hizmet partisi olduğunu belirterek, AK Parti'nin konjonktürel siyaset yapmadığını kaydetti.

AK Parti'nin 10 yıldır iktidarda olduğunu ifade eden Atalay, şöyle konuştu:

"AK Parti, önümüzdeki 11 yıla yani 2023'e sanki yeni siyasete başlıyor gibi hedefler koyuyor. Türkiye'de bizim daha çok sözümüz ve yapacağımız var. Yaptığımız kongreler de bunun mesajını veriyor. Teşkilat mensuplarımızın birbiriyle kaynaşması, bütünlüğü bizim için çok önemli. Hepimizin bir arada bu değerleri ve hedefleri paylaşmamız önemli. Biz emin adımlarla, özgüvenle geleceğe doğru yürüyeceğiz. Bizde yorulma yok. Öyle yapacaklarımızın bitmesi söz konusu değil. Çok şey yaptık ama Türkiye'nin daha çok işi var. Geleceğe doğru bu fedakarlık ve birlik içinde devam edeceğiz. Hep ifade ediyorum, teşkilatlarımız bizim can damarımız. Gerçekten AK Parti'nin en büyük zenginliği ve avantajı bu. Dünyada böyle bir parti yok. Bu kadar üyesi olan, ciddi teşkilatı olan."

AK Parti İl Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıya, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Kırıkkaleli AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, AK Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, belediye başkanları ile partililer katıldı.

Başbakan Yardımcısı Atalay ve beraberindeki milletvekilleri buradaki toplantının ardından Polis Evi'nde düzenlenen Kırıkkale Güç Birliği toplantısına katıldı.

Buradaki toplantıda, Kırıkkale'deki eğitim, tarımsal yapı hakkında Güç Birliği Mütevelli Heyeti'ne bilgi verildi. Yapılan çalışmalar değerlendirildi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kırıkkale Yeşil Vadi Projesi hakkında toplantıya katılanlara bilgi verdi.

Muhabir: Emrah Yaşar

Yayıncı: Erdem Gültekin - KIRIKKALE

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title