Haberler

Başbakan Erdoğan: Nerede Said-İ Nursi Nerede Pensilvanya'daki Zat

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Isparta'da vatandaşlara seslendi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Isparta'da vatandaşlara seslendi. Konuşması sık sık "Türkiye seninle gurur duyuyor" sloganlarıyla kesilen Erdoğan, yaptıkları hizmetleri vurgulayarak anlattı. Kamuoyu yoklamalarına göre hala vatandaşların en çok desteklediği parti olduklarını savunan Başbakan, milletle geldiklerini ve gideceklerse milletle gideceklerini dile getirdi. Erdoğan CHP ve Cemaate de ağır sözlerle yüklendi.

Seçim çalışmaları çerçevesinde vatandaşlarla buluşmaya devam eden Başbakan Erdoğan, özel uçak "ANA" ile saat 12.20'de Isparta'ya geldi.

Erdoğan'ı, Süleyman Demirel Havalimanı'nda Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Isparta Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ile diğer görevliler karşıladı.

Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan da Isparta'ya geldi.

Başbakan Erdoğan, daha sonra partisinin mitingine katılmak için otobüsü ile havalimanından ayrıldı.

Erdoğan mitin alanına gelmesiyle, kendisine saatler öncesinden karşılamaya gelen vatandaşların da coşkusu arttı.

Konuşmasının başında gülleriyle meşhur Isparta'ya övgüler düzen Erdoğan Ispartalıların AK Parti'ye kurulduğu günden bugüne sürekli sahip çıktığını dile getirdi.

-"MİLLETİMİZ AK PARTİ İLE YOLA DEVAM DİYECEK"-

Erdoğan, Isparta'da da CHP'ye eleştiriler yöneltmeye devam etti. Başbakan konuşmasında şunları kaydetti:

"Rabbim birliğimizi kardeşliğimizi yol arkadaşlığımızı daim eylesin. Türkiye'ye istikamet çizecek yeni Türkiye'ye güç verecek bir seçime giriyoruz. 30 Mart seçimlerinde sandığa gidecek eski Türkiye ile yeni Türkiye arasında bir tercih yapacaksınız. AK Parti ile sandıkta başa çıkamadılar şimdi başka yollarla bunu yapmaya çalışıyorlar. AK Partiyi montaj kasetlerle çirkin iftiralarla yıpratacaklarını zannediyorlar. Bunların eline 3-5 koyun verseniz onları kaybedip öyle gelirler. Kasetle gelen kasetle gider, milletle gelen milletle gider. Said-i Nursi eserlerinin bir kısmını Isparta Barla'da yazdı. CHP'nin zulmünü burada çekti. Bunu çok iyi bilmeliyiz. Pensilvanya'daki zat ağzına hiçbir zaman Bediüzzaman'ın ifadesini almamıştır. Güya yolunda gidiyor, yalan. Vatikan'a mektuplar yazmıştır, Papa ile de el ele fotoğrafları vardır. Neyi nasıl yapıyorsun anlamak zor. Dön Türkiye'ye gel. Gelmedi. Şimdi yine sesleniyorum. Dürüstsen bu ülkeyi karıştırmayı bırak. Dön buraya gel. Onların arasında çok samimi olanlar var. Paralarını, arsalarını verdiler. Ben de samimiydim, elimden geldiğince destek verdim ama safmışım. Bana da tespihler gönderdi methiyeler yazdı. Ama ananas göndermedi. Son Türkçe olimpiyatlarında Peygamber'in orada olduğunu söyleyince şaşırdım. Hocalarıma sordum. Onlar da şaşırdıklarını ifade etti. Nerede Barla'daki Said-i Nursi nerede Pensilvanya'daki zat? Biz bir rahmet peygamberinin izindeyiz bizde gazap olmaz. 30 Mart akşamı göreceksiniz milletimiz AK Parti ile yola devam diyecek. Kamuoyu araştırmalarından bunu görüyoruz."

-"MİLLETLE GELDİK"-

Başbakan Erdoğan, konuşmasını dinlerken fenalaşan vatandaşlar için de doktorlara seslenerek, rahatsızlanan vatandaşın yerini gösterdi. Sağlıkçılara yardımcı olurken konuşmasını kesen Başbakan Erdoğan için vatandaşlar da "Recep Tayyip Erdoğan" sloganlarını attı. Konuşması da sık sık "Türkiye seninle gurur duyuyor" sloganlarıyla kesilen Erdoğan, yaptıkları hizmetleri vurgulayarak anlattı. Kamuoyu yoklamalarına göre hala vatandaşların en çok desteklediği parti olduklarını savunan Başbakan, milletle geldiklerini ve gideceklerse milletle gideceklerini dile getirdi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Emine Erdoğan Türkiye Isparta Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title