Haberler

Balıkesir: İntiharlara Bakanlık El Attı

Sağlık Bakanlığı Tarafından Toplumun Ruh Sağlığını Korumak İçin Bastırılan Kitapçıklar, Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde Okullara ve Sağlık Kurumlarına Dağıtıldı.

Sağlık Bakanlığı tarafından toplumun ruh sağlığını korumak için bastırılan kitapçıklar, Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde okullara ve sağlık kurumlarına dağıtıldı.

Edremit Sağlık Grup Başkanı Dr. Orhan Duran, "Toplumun ruh sağlığını korumak ve bunu geliştirmek, intiharları önlemek, sağlık personelinin de bu yönde eğitilmesini sağlamak ve okullarda bu konunun önemine değinmek için hazırlanan kitapçıklar, Edremit Sağlık Grup Başkanlığı tarafından sağlık kurumlarına ve bölgedeki tüm okullara dağıtıldı" dedi.

Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan kitapçıkların 25 adedinin koruyucu sağlık hizmeti veren 1. basamak sağlık kurumlarına, 25 tanesinin ise Edremit merkez ve köylerdeki okullara dağıtıldığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title