Haberler

Bakan Şimşek ve Eker, Batman'da Düğün Törenine Katıldı

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Batman’da düğün törenine katıldı.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Batman'da düğün törenine katıldı.

Bakan Şimşek ile Bakan Eker, Batman'da AK Parti eski Milletvekili ve AK Parti Batman Belediye Başkan Adayı Avukat Mehmet Emin Ekmen'in kardeşi Mücahit Ekmen'in düğün törenine katıldı. Elit Düğün Salonu'nda düzenlenen törende Kütçe ve Türkçe şarkılar söyleyen Batmanlı ses sanatçısı Gültekin Gönülaçar, bakanların salona girmesinin ardından yanlarına giderek ısrarla şarkılara eşlik etmelerini istedi. Kürtçe ve Türkçe şarkılara eşlik eden Bakan Eker, salondaki davetliler tarafından büyük alkış aldı. Sanatçı Gönülaçar tekrar mikrofonu Maliye Bakanı Şimşek'e uzatınca mikrofonu alan Bakan Eker, "İkimizin de yerine söyledim. Yeter artık, edi besse" dedi.

Düğün törenine Batman Valisi Yılmaz Arslan, AK Parti Batman Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Ekmen, AK Parti Siirt Milletvekili Afif Demirkıran, AK Parti İl Teşkilatı, iş adamları ve seçkin davetliler katıldı. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mehmet Mehdi Eker Mehmet Şimşek Ak Parti Batman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title