Haberler

Almanya'daki Yangının Ardından

Almanya'daki Yangında Hayatını Kaybeden Dilara ve Karanfil'in Anaokulu Öğretmeni Weis Logel, Yangının Çıktığı Binaya Gelerek, Ölen Öğrencileri Anısına Çiçek Bıraktı.

Almanya'daki yangında hayatını kaybeden Dilara ve Karanfil'in anaokulu öğretmeni Weis Logel, yangının çıktığı binaya gelerek, ölen öğrencileri anısına çiçek bıraktı.

Ludwigshafen'deki yangında hayatlarını kaybeden Dilara ve Karanfil'in anaokulu öğretmeni Logel, olay yerine gelerek öğrencileri için gözyaşı döktü. Anaokulundaki öğrencilerinin sürekli Dilara ve Karanfil'i sorduklarını anlatan Logel, "Dilara benim öğrencimdi. Olayı gazete ve televizyonlardan duydum, fakat inanmak istemedim. Anaokulundaki arkadaşları sürekli onları soruyor. Psikolojileri bozulmasın diye cevap vermiyorum, sadece susmakla yetiniyorum. Onları oyuna yönlendirip, dikkatlerini başka yere

çekiyorum" dedi. Olaya hala inanamadığını ifade eden Logel, "Daha çok küçükler, onları çok özlüyorum. Arkadaşlarının onlar için hazırladıkları resim ve kartpostalları buraya asacağım" diye konuştu.

(OS-OYK-OYK-NÇ-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title