Haberler

Aliağa'da Stk'lar Şiddete 'Dur' Dedi

İzmir’in Aliağa ilçesinde, son günlerde ülke genelinde yaşanan çocuk istismarı, kadın ve hayvanlara şiddet gibi konular, Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Aliağa Temsilciliği ile Aliağa Şiddetle Mücadele Ortak Platformu tarafından kınandı.

İzmir'in Aliağa ilçesinde, son günlerde ülke genelinde yaşanan çocuk istismarı, kadın ve hayvanlara şiddet gibi konular, Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Aliağa Temsilciliği ile Aliağa Şiddetle Mücadele Ortak Platformu tarafından kınandı.

Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Aliağa Temsilciliği ile Aliağa Şiddetle Mücadele Ortak Platformu, çocuk istismarı, kadın ve hayvanlara şiddet gibi konulara tepki gösterdi. Meydanda toplanan kalabalık yaptıkları basın açıklaması ve ellerinden dövizler ile şiddete 'dur' dedi.

İnşaat Mühendisleri Odası Aliağa Şube Temsilcisi Meral Ülker, yaptığı basın açıklamasında doğaya, hayvana, çocuğa ve kadına uygulanan şiddetin artarak akıl almaz boyutlara ulaştığını ifade etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title