Haberler

Akülü Arabayla Gelen Aşk

Adana'da 7 Aylıkken Çocuk Felci Geçiren ve Evinden Dışarı Çıkamayan 27 Yaşındaki Filiz Pusa ile Yapılan İğne Sonrası Ayakları Tutmayan 28 Yaşındaki Erman Baysal, Aşkın Engel Tanımadığını Bir Kez Daha Gösterdi. Akülü Arabalarıyla Gezerken Kırmızı Işıkta Durduklarında Tanışan Çift, Kızın Ailesi Karşı Çıkmasına Rağmen Evlilik Hazırlığına Başladı; Pusa da Evden Sevdiğine Kaçtı.

ADANA’da 7 aylıkken çocuk felci geçiren ve evinden dışarı çıkamayan 27 yaşındaki Filiz Pusa ile yapılan iğne sonrası ayakları tutmayan 28 yaşındaki Erman Baysal, aşkın engel tanımadığını bir kez daha gösterdi. Akülü arabalarıyla gezerken kırmızı ışıkta durduklarında tanışan çift, kızın ailesi karşı çıkmasına rağmen evlilik hazırlığına başladı; Pusa da evden sevdiğine kaçtı.

Bir yardım kuruluşunun gönderdiği akülü araçlar sayesinde evlerinden dışarı çıkmaya başlayan Filiz Pusa ve Erman Baysal, 2.5 ay önce kent merkezinde dolaşırken, kırmızı ışıkta durdu. Pusa, kendisi gibi akülü aracıyla dolaşan Baysal’la yeşil ışık yanana kadar kısa bir sohbet yaptı. Pusa’nın, Baysal’a, “Arabanı nereden aldın?” sorusuyla çift tanıştı. Baysal da, görür görmez beğendiği, kendisi gibi yürüme engelli Pusa’dan hoşlanıp, ona arkadaşlık teklif etti.

Akülü araçlarıyla yan yana dolaşan, çevredeki meraklı bakışlara aldırmayan Pusa, kendisini sevdiğini, aşkının mezara kadar olduğunu söyleyen Erman’a, “Annemden beni istet” dedi. Filiz’i kendisine isteten, müstakbel kayınvalidesinin elini öperek evlilik isteğini dile getiren Erman Baysal, ret cevabı aldı. Aşklarına engel tanımayan Filiz de, annesinin bu cevabı üzerine Erman’a kaçtı.

DÜĞÜN EYLÜL’DE

Gelecek ay evlenmek için hazırlık yaptıklarını bildiren Filiz Pusa, “Şu an Erman’ın evinde kalıyorum. Eylül ayında evleneceğiz. İkimizin de engelli maaşı var. 3 ayda 700’er YTL alıyoruz. Bu parayla geçiniriz. Erman’ın bir evi de var. Tek sorun evimizin eşyalarının alınması” dedi. Akülü araç sayesinde yaşamlarının kolaylaştığını da belirten Pusa, “Daha önce tekerlekli sandalye kullanıyorduk. İkimiz de çarşıya çıkamıyorduk. Akülü arabayla işimiz kolaylaştı. 4 saatlik şarjın ardından çarşıyı gün boyu dolaşabiliyoruz. Eve kapanmaktan kurtulduk. Sürücülerin trafikte özürlü araçlarını gördüklerinde öncelik tanımasını istiyoruz” diye konuştu.

Filiz’i görür görmez aşık olduğunu anlatan Erman Baysal da, “Onu seviyorum. Engelli olmamız aşkımıza engel değil. Evimiz ve engelli maaşımız var. Eşyalarımızı da alabilirsek dünyalar bizim” diye duygularını dile getirdi.

Adana’da muhtaçlara yaptığı yardımlarla tanınan Köprü Yardımlaşma Grubu’nun Başkanı Bekir Fevzi Yıldırım da, akülü arabaya kavuşan çiftin ev eşyalarının alınması için hayırseverlere yardım çağrısı yapıp, “Engelli kardeşlerimize yardımcı olmak zorundayız. Ne zaman neyle karşılaşacağımız belli olmaz. Evin ne tür ihtiyaçları varsa karşılanmasını istiyorum. Eylül ayında da Yüreğir Evlendirme Dairesi’nde düğünleri yapılacak” diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Sağlık

Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title