Haberler

AKP'li Vekil, Oğluna Para Vermeyen Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı ile Kapıştı

AKP Edirne Milletvekili Necdet Budak, Ziraat Bankası'nın Voleybol Kulübünde Oynayan Oğluna Özel Olarak Para Verilmesini İstediği Ancak Olumlu Yanıt Alamadığı Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Akbaş'a Saldırdı.

AKP Edirne Milletvekili Necdet Budak, Ziraat Bankası'nın voleybol kulübünde oynayan oğluna özel olarak para verilmesini istediği ancak olumlu yanıt alamadığı Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Akbaş'a saldırdı. Budak ve Akbaş bunun üzerine fiziksel kavgaya girerken, Ziraat Bankası Genel Müdürü Can Akın Çağlar da, Budak'ın oğluna özel olarak para verilmesini istemesi nedeniyle bir "sinirlenme" olayı yaşandığını kabul etti.

Ziraat Bankası Genel Müdürü Can Akın Çağlar, basın mensuplarına verdiği iftar yemeğinde, Budak ile Akbaş'ın yumruklaşma ve birbirini yaralamaya varan kavgaları ile ilgili iddialara açıklık getirdi. Ziraat Bankası'nın voleybol kulübü olduğunu ve bu yıl ilk kez bir PAF takımı oluşturulduğunu ve PAF takımının da bir alt ligi olduğunu söyleyen Çağlar, olayı şöyle anlattı:

"Milletvekilimizin oğlu da orada voleybol oynuyormuş. Oğlunun durumuyla ilgili görüşmeye gelmiş. Demiş ki; "Bizim oğlan oynuyor, artık PAF takımına lig de kuruldu, ücret verir misiniz acaba' diye. Ali Rıza Bey de o kulübün başkanı. Demiş ki; "Bugüne kadar böyle bir uygulamamız yoktu, ilk olan bir uygulama. Bunu biz yönetimimizle bir değerlendirelim. Voleybol kulübünün yönetiminde değerlendirelim' demiş. "(Milletvekili) Bu iyi oynuyor buna bir ücret vermeniz' gerekir deyince, O (Ali Rıza Akbaş) da demiş ki; "Uygulamamız yok ama bunu ben bir yönetimimize götüreyim'."

-TAKIM DEĞİL KENDİ OĞLU İÇİN İSTEDİ-

Milletvekili Budak'ın "sadece oğluna para istediğini, diğer oyuncular için para istemediğini" kaydeden Çağlar, "Kendi oğlu için geliyor, onun üzerine bizimkiler diyorlar ki; "Sadece münhasıran sizin oğlunuza vermeniz doğru olmaz, eğer böyle bir uygulama getireceksek takımdaki herkese bunu vermemiz gerekir.' Onun üzerine sinirleniyor, "O zaman ben de giderim' diyor. İş öyle yani bu kadar basit" diye konuştu.

Basın mensuplarının işin burada kalmadığı, yumruklaşmaya vardığının bilindiği yönündeki anımsatması üzerine, "Sinirleniyor ve kalıyor" derken, bu konudaki ısrarlı sorulara karşı gülümsemekle yetindi. Çağlar, yaralama olduğunu açıkça kabul etmezken, tartışmayı "sinirlenme" olarak açıkladı.

Konunun kredi talebi ile ilgili olmadığını vurgulayan Çağlar, bu olaydan sonra oyunculara para verilip verilmeyeceğinin sorulması üzerine, "Onu bilmiyorum ben, onların kendi bütçeleri var. Onların liglerinde böyle bir uygulama varsa" dedi.

Çağlar, spor kulübünde 150'den fazla genç oyuncu olduğunu da sözlerine ekledi. (ANKA)

(YLD/NB/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title