Haberler

Akdağmadeni Orman İşletme Müdürlüğü'nde Standardizasyon Eğitimi

Kayseri Orman Bölge Müdürlüğü 2016 yılı damga, standardizasyon ve iş güvenliği eğitimlerine Akdağmadeni Orman İşletme Müdürlüğü’nde başlandı.

Kayseri Orman Bölge Müdürlüğü 2016 yılı damga, standardizasyon ve iş güvenliği eğitimlerine Akdağmadeni Orman İşletme Müdürlüğü'nde başlandı.

Eğitime Bölge Müdürü Adnan Diltemiz, Bölge Müdür Yardımcısı Mahmut Yılmaz, Akdağmadeni Orman İşletme Müdürü Tahsin Kumbara, teknik personel, orman muhafaza memurları ve üretim işçileri katıldı. Bölge Müdürü Adnan Diltemiz, üretimin piyasa talepleri doğrultusunda standartlara uygun yapılması gerektiğini belirterek, "Üretim en yüksek verimle ve iş güvenliği tedbirlerinin titizlikle uygulanarak yapılması gerekiyor. İşçilerimizin sağlığı ve güvenliği bizim için en önemli konudur." dedi. Daha sonra şube müdürleri tarafından damgalama tekniği, ağaç kesme ve kesmede güvenlik kuralları ve kesilen ağacın standartlara ve piyasa icaplarına uygun olarak kıymetlendirilmesi konusunda uygulamalı eğitim verildi. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orman İşletme Müdürlüğü Mahmut Yılmaz Akdağmadeni Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title