Haberler

AK Partili Vekiller Afyonkarahisar'ı Gezdi

Güncelleme:

AK Parti'nin Afyonkarahisar'da yapılan İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katılan vekiller, sabah namazı sonrası kentin turistlik yerlerini gezdi.

AK Parti'nin geleneksel olarak düzenlediği ve bu sene ilk defa Afyonkarahisar'da yapılan İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katılan milletvekilleri, sabah namazını kıldıktan sonra kentin tarihi ve turistik yerlerini gezdi.

KAMPIN İLK GÜNÜNDE TURİSTLİK GEZİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katılan AK Partili milletvekilleri, kampın ilk gününde sabah namazını Mevlevi Camii'nde kıldı. Milletvekilleri, sabah namazın ardından daha önceden Afyonkarahisar'da görev yapan Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş mihmandarlığında kentin tarihi turistik yerlerini gezdi.

"GÜZEL BİR GÜN GEÇİRİYORUZ"

Afyonkarahisar'ı daha önceden görmediğini, kamp vesilesiyle kenti görme fırsatı bulduğunu söyleyen AK Parti Amasya Milletvekili Avni Erdemir, "Hele ki Afyonkarahisar'da yapılıyor bu program, ben Afyonkarahisar'ı görmemiştim. Arkadaşlarla Afyonkarahisar sokaklarında olmaktan zevk alıyoruz, güzel bir gün geçiriyoruz. Afyonkarahisar güzel ve tarihi bir şehirmiş" dedi.

"BOŞ ZAMANLARIMIZI DEĞERLENDİRİYORUZ"

AK Parti Ordu Milletvekili Fatihhan Ünal ise, kampın Afyonkarahisar'da yapılıyor olmasından memnun olduğunu söyleyerek, "Tarihi camilerini gezdik. Bizim programlarımız çok yoğun, ancak erken saatlerdeki boş zamanımızı değerlendiriyoruz. Afyonkarahisar'ı çok sevdik, bundan sonra kamp burada yapılsın isterim ama birçok vilayet misafir etmek isteyecektir, farklı yerler görmek isteriz" diye konuştu.

"HABERLEŞTİĞİMİZ ARKADAŞLARLA GEZİYORUZ"

Gezi esnasında yanında getirdiği fotoğraf makinesiyle milletvekillerine bol bol hatıra fotoğrafı çeken Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı, "Biz muhafazakar ve merkez bir partinin milletvekilleriyiz. Milli yapılara ve geçmiş kültüre karşı ilgimiz açık. Afyonkarahisar'ın bu yüzünü tanımaktan son derece mutluyuz. Kampın tekrar burada yapılmasını tabi ki isteri, niye Konya'da olmasın diye söyleriz" ifadelerini kullanırken, Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş da, "Sabah namazında haberleşebildiğimiz arkadaşlarımızla geziyoruz. Afyonkarahisar gezilmesi görülmesi gereken bir ilimiz. Saat 10.30 kampta program başlayacak ve akşam saatlerine kadar sürecek. O yüzden sabah erken saatleri seçtik Afyonkarahisar'ı gezmek için" dedi.

AK Partili milletvekilleri Mevlevi Camii'nde sabah namazını kıldıktan sonra tarihi camiyi, ardından da Ulu Cami ve Gedik Ahmet Paşa Camii'ni gezerek bilgiler aldılar. Milletvekilleri, yanlarında getirdikleri fotoğraf makinelere ile bol bol hatıra fotoğrafı çektiler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ak Parti Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (8)

Türkiyempoyrazyeli@gmail.com:

NAMAZ MI KILDILAR? HAYRET; MÜSLÜMAN OLDUKLARI İCRAATLARINDAN BELLİ OLMUYORDA BUNLARIN..! MÜSLÜMAN SADECE NAMAZ KILMAZ AYNI ZAMANDA ADALETLİ OLUR, DOĞRU SÖZLÜ OLUR, MERT OLUR..! EN ÖNEMLİSİ İSE KUL HAKKI YEMEKTEN SAKINIR..! ŞİMDİ BUNLARDA NAMAZ VAR DİYELİM; PEKİ YA GERİSİ?

14
11
yanıtYanıtla
Turancıeralpgorgun67@mynet.com:

sende ne var arkadaş, Allah sana amel defterini mi gösterdi. istersen birde Yaradanın yerine yargıla cehenneme gönder. sırf menfeatinize dokundu diye yorumlarınıza dinimizi alet edip durmayın.

yanıt0
yanıt0
muratqwerty656565@hotmail.com:

turancı efendi bu işler senin ahkamın gibi olmuyor. lak ötüyorsun oradan müslüman hak yemez. bunlara bak yandaşlarının hangisi ülkesine vergi verenlerin içinde var ve başbakan tüsiad için demediğini bırakmaz bunlar müslamanda tüsiad ne ben ülkeme vergi verenide görürüm çalan yandaş hırsızıda görürüm. en azından göstere göstere 700bin liralık saat e para veremeyecek kadar adamlığınıda bilirim. benim maaşım maaşım nedir acaba hadi ben alamamda bunlarda parayla alamazlar vergisi bile 126bin haberin varmı habeciler bilmeden ne konuşuyorsunuz

yanıt0
yanıt0
TURANCIeralpgorgun67@mynet.com:

Yüzde 55 lik muhalefet yüzde kırkbeş alan iktidarı indirmek için değişik darbe türleri deneyeceğinize kendi liderlerinize darbe yapın birleşin zaten yüzde 55 siniz. hükümetle değil kendinizle uğraşın birleşin iktidar olun ;))) ama yook koltuk ve menfeat çatışması yüzünden birleşemezsiniz. birde akpyi suçlarsınız menfeatçi diye. Bakın sizebir tüyo; menfeatlerinizden vazgeçin ,birleşin iktidara gelin, kirli yollara kafa yoracağınıza temiz olun.. eminim birbirinizi yersiniz koltuk,menfeat diye...Birde konuşmuyorlarmı? hırsız mırsız diye. aynaya bakın aynaya..

7
9
yanıtYanıtla
MURATqwerty656565@hotmail.com:

sen bedava konuşuyorsun yoksa sanadamı ihale peşkeşlediler. VARMI SÖZÜN HIRSIZLIKDIR YAPILAN

yanıt0
yanıt0
Türkiyempoyrazyeli@gmail.com:

TURANCIYMIŞ; YÜRÜ GİT İŞİNE MAKARNACI:)) TURANCIYMIŞ; MİLLİYETÇİLİĞÜİ AYAKLARININ ALTINA ALAN ADAM ACABA SENİ NERESİNE ALIR:)) YA KOMİKSİN; KENDİNE BARİ DAHA DÜRÜST OLUP OLDUĞUNU YANSITAN BİR RUMUZ ALSAYDIN:)) TURANCIYMIŞ; SEN ÜLKESİNİN 2 BÖLGESİNDE 3-5 BİN EŞKIYAYA KÖLE OLAN ZİHNİYETİ SAVUNARAK MI TURANA ULAŞACAKSIN? HADİ İŞİNE BAK İŞİNE; DEDİĞİM LAFTA YANLIŞ VARSA AÇIKLA; BANA ÖRNEKLERİNİ GÖSTER..! YİYORSA TABİ..!

yanıt0
yanıt0
Yeşim Taşlıates.lokman@gmail.com:

Gelmişken, belediye başkanın önerdiği gibi 'yunan şehitleri'ne abide falan dikmeseler bari...

0
3
yanıtYanıtla
ANADOLUbensevdimmi@hotmail.com:

YAŞASIN KAFİRLER İÇİN CEHENNEM .....................................

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title