Haberler

Ak Partili Şahin: AK Parti Olarak Yeniden Seçim İstemiyoruz (2)

'kimseye TEHDİTLE ŞANTAJLA OY VERİN DEMEM' AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili adayı Mehmet Ali Şahin, seçim çalışmaları kapsamında Kartaltepe Mahallesi sakinleriyle düğün salonunda bir araya geldi.

'kimseye TEHDİTLE ŞANTAJLA OY VERİN DEMEM'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili adayı Mehmet Ali Şahin, seçim çalışmaları kapsamında Kartaltepe Mahallesi sakinleriyle düğün salonunda bir araya geldi. Tek partili iktidarı savunduğunu bunu da savunmaya devam edeceğini belirten Şahin, "Bu milletimize bir tehdit bir şantaj değildir. 1 Kasım'da bir parti tek başına iktidara gelmelidir. Şu anda tek başına iktidara gelmeye namzet tek parti var. O da AK Parti'dir. Ben kimseye tehditle, şantajla 'oy verin' demem. Millet asıldır. Biz onun vekilliğine talibiz. Ama bunların amaçları koalisyon. Tıpkı 90'lı yıllarda olduğu gibi, hatta 70'li yıllarda olduğu gibi. Biz bunu kabul etmiyoruz arkadaşlar. Sayın Kılıçdaroğlu'na, MHP yöneticilerine sesleniyorum; Eğer tek başınıza iktidara gelebilecek bir performansınız bir gücünüz varsa gelin. Siz gelebilecekseniz siz gelin. Ama ben partimin gelmesini istiyorum. Bundan daha doğal bir şey olabilir mi?" dedi.

'7 HAZİRAN GİBİ ÇIKARSA KOALİSYON ARAYACAĞIZ'

1 Kasım akşamı sandıklar açıldığında sandıktan yeniden tek başına AK Parti iktidarı çıkacağını söyleyen Şahin, "Eğer 7 Haziran seçimleri gibi bir tablo çıkarsa bizim yapacağımız şey yine koalisyon arayışları içerisinde olmaktır. Ama biz koalisyonlu dönemlerin Türkiye'ye hayır getirmeyeceğini düşünüyoruz. Ben halkımızın büyük bir çoğunluğunun da böyle düşündüğüne inanıyorum. Ey CHP'liler, Ey MHP'liler korkmayın. Bu millet 1 Kasım'da AK Parti'yi tek başına iktidara getirecek, bunu sezdiniz, bunun endişesi yüreğinizde yerleşmiş. Şimdi onun endişesiyle bir takım cümleleri amacından saptırarak değerlendirmeler yapıyorsunuz" diye konuştu.

'SP'Lİ SEÇMENİ KANDIRMAYA ÇALIŞIYORLAR'

AK Parti'nin tek başına iktidarını önlemek için oyunlar oynandığını, birilerinin SP'li seçmenlere, "Baraj kalktı. Siz SP'ye oy verin, milletvekili çıkarırsınız" dediğini ifade eden Şahin, "Tayyip Erdoğan'ın, Ahmet Davutoğlu'nun önünü kesmek isteyenler, 'Nasıl olsa biz barajı aşarak milletvekili çıkaramayacağız. Hiç olmazsa görüşlerimize çok yakın olan AK Parti'ye oy verelim' diyen SP'li kardeşlerimizi kandırmaya çalışıyorlar. O kardeşlerime sesleniyorum: İstediğiniz partiye oy verebilirsiniz. SP'ye de verebilirsiniz. Ama oylarınızla SP milletvekili çıkaramayacak, bunu bilin. Ama bunu bile bile birileri o kardeşlerimizi yanlış yönlendirmeye çalışıyor" dedi.

KILIÇDAROĞLU'NUN DEMİRTAŞ İLE GÖRÜŞMESİNİ ELEŞTİRDİ

Ankara'daki 102 kişinin öldüğü bombalı saldırıdan sonra Kılıçdaroğlu'nun HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile görüşmesini eleştiren Şahin, şöyle dedi:

"Başbakanımız görüşmedi. Çünkü Ankara'da 2 canlı bomba eylemi yapıldı. 102 vatandaşımız hayatını kaybetti. 100'den fazla hastanede yaralı var. HDP Eş Başkanı, 'Bunu devlet yapmıştır, devlet katil' dedi. Devleti suçladı. Cumhurbaşkanımızı, Başbakanımızı adeta 'katil' olarak nitelemeye çalıştı edepsizce. Şimdi sayın Başbakanımız bu laflarından dolayı özür dilemedikçe, pişmanlığını ifade etmedikçe, 'Ben HDP Eş Başkanıyla görüşmem' dedi. Ama Kılıçdaroğlu görüştü. Türkiye Cumhuriyeti devletini katil ilan eden adamla görüştü. CHP ikide bir 'Ben devlet kuran bir partiyim' der. Eğer bu devleti sen kurmuşsan ey CHP, bu devleti katil ilan eden adamla niye görüşüyorsun?"

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Mehmet Ali Şahin Ak Parti Karabük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title