Haberler

AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Yerlikaya, Karapınar'da

AK Parti Konya Milletvekili Prof.Dr.İlhan Yerlikaya, köy ziyaretleri kapsamında Karapınar'a geldi.

AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. İlhan Yerlikaya Köy ziyaretleri kapsamında Karapınar'a geldi.

Ziyaretlerde Yerlikaya'ya, Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, AK Parti Karapınar İlçe Başkanı Mehmet Yaka, İl Yönetim Kurulu Üyesi İlçe Koordinatörü Emrah Kavak,  İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Horoz ve AK Parti Karapınar İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri eşlik ettiler.

Yerlikaya ve beraberindekiler, İlk olarak Yenikuyu köyünü ziyaret etti. Yerlikaya, burada yaptığı konuşmada; AK Parti milletvekilleri olarak seçimden seçime değil her zaman vatandaşları ziyaret ettiklerini, halkın içinde olmaya çalıştıklarını söyledi.

AK Parti İktidarının köylüyü, çiftçiyi her zaman desteklediğini ifade eden Yerlikaya, şunları kaydetti:

"Çiftçinin modern tarım ve hayvancılık yapabilmesi için faizsiz uzun vadeli kredi destekleri yapılmıştır.  Karapınar ilçesi ve köylerinde de gördüğüm kadarıyla modern tarım ve hayvancılık yapılmaktadır, üretim yapan şehirler her zaman kazanmış ve kalkınmıştır. Karapınar da bu şehirlerin arasına girmiştir. Üretimi güçlü olan devlet ekonomik olarak güçlüdür. Eskiden IMF'den borç alırken şimdi borç verecek duruma geldik. Avrupa ülkelerinin birçoğunda ekonomik kriz var, çalışanlarının, memurlarının maaşlarında yüzde 25'lere varan indirimlere gidiyorlar. Hamd olsun ülkemizin ekonomisi çok iyi daha da iyi olacaktır.  Birlik ve beraberliğimi koruyarak ülkemizdeki huzuru bozmak isteyenlere fırsat vermemeliyiz."

Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte köylerin Karapınar'ın birer mahallesi olduğunu, yasa ile köylerin daha da iyi hizmet alacağını anlatan Yerilkaya, temmuz ayından itibaren Büyükşehir Belediyesi tarafından haşere ve sinek ilaçlaması başlatılacağını, Karapınar Belediyesi'nin de köylerde de çöp toplamaya başlayacağını bildirdi.

Yerlikaya'nın konuşmasının ardından vatandaşlar, sorunlarını ve isteklerini aktardı.

Daha sonra sırasıyla Karakışla, Hasanoba köyleri ile Hotamış beldesi, Ortaoba, Kayacık, Küçükaşlama, Sazlıpınar ve Akçayazı köyleri ziyaret edildi.

Yerlikaya burada da vatandaşların sorun ve isteklerini dinledi. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

İlhan Yerlikaya Karapınar Ak Parti Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title