Haberler

AK Parti İncirliova İlçe Teşkilatı İftarda Buluştu

AK Parti İncirliova İlçe Teşkilatı iftar yemeğinde buluştu.

AK Parti İncirliova İlçe Teşkilatı iftar yemeğinde buluştu.

İncirliova Sulu Park'ta düzenlenen iftar yemeğinin ardından gazetecilere açıklama yapan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'ne ilişkin, "Sahada büyük bir coşku ve heyecan var. Umut var. 24 Haziran akşamı Aydın'da yeni bir başarı hikayesi yaşanacak." dedi.

Savaş, seçimleri en az yüzde 60 oyla kazanacaklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Çok iddialı konuşuyorum ve bunu teşkilatlarımızı motive etmek amacıyla söylemiyorum. Aydın'da biz beşe koşuyoruz. Allah'ın izniyle göstergeler çok güzel, vatandaşlardan aldığımız tepkiler çok olumlu. Zaten 16 yıldan bu yana yaptığımız işler ortada. Türkiye'yi üç buçuk kat büyüttük. 2023 yılına kadar iki kat daha büyüteceğiz."

Muhalefetin 25 Haziran sabahı ile ilgili hiçbir sözünün olmadığını ifade eden Savaş, vatandaşın her şeyi gördüğünü, 24 Haziran'da gereğini yapacağını sözlerine ekledi.

İftar programına, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Kazım Günaydın, MHP İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Sağlam ve yönetimi ile milletvekili adayları katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Milletvekili İncirliova Ak Parti Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title