Haberler

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin Açıklaması

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, "2001'de dünyada hiçbir kriz yokken Türkiye'nin kendi içinde yaşadığı kaostan kaynaklı büyük bir krizi, yüzde 10'luk bir küçülmeyi, AK Parti iktidarıyla büyük bir büyüme hamlesine çevirdik" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, "2001'de dünyada hiçbir kriz yokken Türkiye'nin kendi içinde yaşadığı kaostan kaynaklı büyük bir krizi, yüzde 10'luk bir küçülmeyi, AK Parti iktidarıyla büyük bir büyüme hamlesine çevirdik" dedi.

Bakan Şahin, AK Parti Zonguldak İl Başkanlığını ziyaretinde, bütün İslam alemine ve insanlığa Mevlit Kandili'nin huzur ve barış getirmesini dileyerek, sevgi ve barış dini olan İslam'ın mesajının tüm insanlığa ulaşmasını temenni ettiğini söyledi.

Teşkilatın her kademesinde çalıştığını belirten Bakan Şahin, şöyle devam etti:

"Bugün son 10 yıla bakıldığında, şerefimizle, onurumuzla, alnımız ak, başımız dik, bu partinin neferi olmak bilinciyle çalışmalarımıza devam ediyoruz.

'Önce insan' diyerek çıktığımız millete hizmet etme yolculuğunda son 10 yılda

'eğitim, sağlık ve emniyet' dedik. Önce ekonomik kalkınmanın büyümesi gerektiğine inandık. 2001'de dünyada hiçbir kriz yokken Türkiye'nin kendi içinde yaşadığı kaostan kaynaklı büyük bir krizi, yüzde 10'luk bir küçülmeyi, AK Parti iktidarıyla büyük bir büyüme hamlesine çevirdik. Şu anda bütün uluslararası verilere göre krizden en hızlı çıkan, ekonomisini en iyi büyüten, yapısal dönüşümlere cesaretle karar verebilen, ekonomik kalkınmasını güçlendirirken,

'sosyal politikalar' dediğimiz herkesin bu kalkınmadan payını alacağı, hak temelli bir paylaşımın da sağlandığı bir dönemi yaşıyoruz. Önemli bir başarı hikayemiz var. Burada en büyük gücümüz, sürekli Sayın Başbakanımızın söylediği gibi teşkilat, teşkilat, teşkilat... Halkla hükümet arasında çok önemli bir köprüsünüz. Önemli olan şey morali ve motivasyonu yüksek tutmamız, büyük fotoğrafa bakmamız ve artık dünyada liderliğini kabul edilen Recep Tayyip Erdoğan'ın takımının bir parçası olmaktır. Arkamızda başarı hikayesi bırakmaktır."

Bakan Şahin, milli iradeyi her zaman arkalarında hissettiklerini, hiçbir zaman da seçimden korkmadıklarını ifade ederek, "Günlük ödevini yapan öğrencilerin sınavdan korkmadıkları gibi her gün ödevimizi yapmanın huzuru ve mutluluğuyla yolumuza devam ettik. Şimdi önemli bir dönüm noktasındayız, kongrelerimiz yapılıyor. Kongreler, bir yeniden yapılanma dönemidir. Yorgun olan, bu takıma ayak uydurmada heyecanını kaybeden arkadaşlarımızın takımın dışında kaldığı dönemlerdir" diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar'ın madenci heykeli sunduğu Bakan Şahin'e, partili kadınlar da kız meslek lisesi öğrencilerinin bilgisayarların çeşitli elektronik parçalarından yaptıkları takıları hediye etti.

Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Zonguldak Şubesini de ziyaret eden Bakan Şahin, şehit yakınlarıyla bir süre basına kapalı görüştü.

Daha sonra Zonguldak Huzurevine giden Fatma Şahin, burada kalan Nurol Karadeniz'in (65) doğum günü pastasını keserek, mutlu yıllar diledi. Bakan Şahin, huzurevi sakinleriyle sohbet ederek, karanfil verdi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin, Çaycuma ilçesine geçerek erkek yetiştirme yurdunda kalan çocuklarla yemek yedi, eşofman takımı hediye etti.

Şahin, kandilini kutladığı çocuklara Mevlit Kandili'nin ne olduğunu sordu. Çocukların "Peygamberimizin doğum günü" yanıtını vermesinin ardından, "Bu gece İslam alemi ve kendiniz için dua edin" dedi.

Çaycuma Huzurevini de ziyaret eden Bakan Şahin, burada kalanların sorun ve taleplerini dinledi.

- ZONGULDAK

Kaynak: AA / Yerel

Fatma Şahin Zonguldak Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

title