Haberler

Abdulkadir Ömür: "Kazandığımız İçin Mutluyuz"

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Abdulkadir Ömür, şansızlıklar ve son dakika golleri nedeniyle şampiyonluktan olduklarını belirterek, Beşiktaş karşısında galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Abdulkadir Ömür, şansızlıklar ve son dakika golleri nedeniyle şampiyonluktan olduklarını belirterek, Beşiktaş karşısında galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup eden Trabzonspor'dan Abdulkadir Ömür ve Uğurcan Çakır açıklamalarda bulundu. Abdulkadir Ömür, Türkiye'nin en iyi takımlarından biri ne karşı oynadıklarını belirterek, "Şansızlıklar ve son dakikada yediğimiz goller bizi şampiyonluktan etti diyebiliriz. Kazanmak için sahaya çıktık. Golü bulduk onlarda golü buldu ama biz mücadeleyi bırakmadık ve Yusuf abinin golüyle öne geçtik. Kazandığımız için çok mutluyuz" dedi.

Uğurcan Çakır ise, "Öncelikle ilk yarıya çok iyi başladık. Golü de bulduk. Maç 1-1 geldikten sonra da oyundan kopmadık. Yusuf'un çok güzel golüyle öne geçtik. Çok iyi mücadele ettik. Taraftarlarımızda bize destek verdi. Avrupa'nın önemli kulüplerinden teklifler gelse de ben Trabzonsporluyum ve ilk amacım burada kalmak" ifadelerini kullandı. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Uğurcan ÇAKIR Trabzonspor Beşiktaş Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Antalyaspor'un yeni teknik direktörü kim oldu? Alex de Souza ile anlaştılar mı? İnci Taneleri hangi gün? İnci Taneleri dizisi ne zaman, hangi kanalda yayınlanıyor? İnci Taneleri yayın bilgileri! Buse Varol kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buse Varol kaç yaşında, nereli? Buse Varol biyografisi! Fenerbahçe en son ne zaman şampiyon oldu? Fenerbahçe en son şampiyon olduğunda altın ne kadardı? Dolar ve euro kaç TL'ydi? 8-9 Mayıs Benzin ve Motorin güncel fiyatları! Benzine indirim var mı? Avcılar Belediyesi hangi parti? Avcılar Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? BENZİNE İNDİRİM GELDİ Mİ? Akaryakıta indirim ne zaman geldi? DGS Başvuruları ne zaman? #128226 DGS başvuru ekranı! DGS ücreti ne kadar? Turgay Sevindi kimdir? Halk Tv konuğu Turgay Sevindi kaç yaşında, nereli? Turgay Sevindi biyografisi! İbrahim Oktugan kimdir? Okul müdürü İbrahim Oktugan öldürüldü mü, neden öldürüldü? Bahar 12. bölüm ne zaman? Bahar dizisinin 12. bölümüne sağlık engeli! Demet Evgar açıkladı... İstanbul-Sivas yüksek hızlı tren bilet fiyatları! İstanbul Sivas hızlı tren kaç saat sürüyor, sefer saatleri ne zaman? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 8 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor'da yeni kural ne, takımlar yeniden karışacak mı? Eleme adayları kimler? Drake kimdir? Ünlü rapçi Drake'in evine silahlı saldırı düzenlendi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title